Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sok 12ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?

Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel talalkozgatok, mostlesz 29eves, en januarban toltottem a 17-et. Belsoleg es kulsoleg is erettebb vagyok a velem egyidoseknel. Szerintetek is sok ez a 12ev, ha megertjuk egymast es jol kijovunk egymassal?

2018. febr. 7. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
A szuleim szerint ha jol kijovunk, akkor probaljuk meg nyugodtan! Az en dontesem, az en eletem. Mint emlitettem koztuk is 7ev van, es senki nem tiltotta oket egymastol. 15-16eves volt anya, mikor osszejott a 22-23eves apaval. ;)
2018. febr. 7. 16:11
 22/66 anonim ***** válasza:
88%

Vannak céljaid, amiket el fogsz érni? Tök jó. Nekem ezek változtak 17 éves korom óta.

Nézd, ha ezt akarod, akkor hajrá. De azért nem árt nézni, hogy vannak-e közös célok.

2018. febr. 7. 16:13
 23/66 A kérdező kommentje:

Imadom, hogy azt hoszitek, egy buta,elkenyeztetett tomeg tizeneves vagyok. :)

Koszonom a valaszokat! :)

2018. febr. 7. 16:20
 24/66 anonim ***** válasza:
89%
Általában sok, igen. Ha szerencsétek van, vagy ha jól csináljátok, működhet, de mindenképp rizikósabb, mint egy "általános eset".
2018. febr. 7. 16:21
 25/66 anonim válasza:
27%

Hagyjátok már békén!

Kérdező, én 15 voltam amikor összejöttem az akkor 26 éves barátommal. Másfél éve vagyunk együtt, és vannak közös céljaink. Sőt a legtöbb közös. Együtt akarunk élni, később családot, és szerintem egy férfi 35-6 évesen nem idős apának lenni. Nem szeretünk bulizni járni, inkább otthon fekszünk, vagy barátokkal összeülünk. Ő kinőtte, én pedig undorom minden ilyentől és a korosztályomtól. Nagyon jó a kapcsoltunk, nagyon jól kijövünk és ezt mások is megmondták, akik ismernek minket és együtt is sokat láttak már. Elfogadják hogy mi szeretjük egymást. Lehet mindkettőnkkel problémák vannak. És? Nekünk ez csak jó :P

Nincs saját keresetem, a szüleimmel élek és ő is. Másfél év múlva amint leérettségizek, összeköltözünk, addig pedig gyűjtünk az én diákmunkámból és az ő fizetéséből. Először én is féltem, nem is tudod mennyire, mit szólnak majd. De képzeld, csak pozitív megerősítéseket kaptunk, mert tényleg összeillünk. Kérdező, ha úgy érzed mindketten igazán akarjátok, vágjatok bele. De tegyetek a kapcsoltért! De ez nem csak a nagy korkülönbséggel jár, minden kapcsolatért tenni kell. Biztosan nincs még sok élettapasztalatom, és nem, nem hencegésből mondom, voltak problémáim, amivel pszichológushoz is jártam és ő azt mondta nekem nagyon erős vagyok, nem mindenki bírta volna ezt. Bár biztosan minden korosztályombeli ezt mondja.

Én sok sikert kívánok nektek! Minden csak rajtatok áll, más véleménye pont ne érdekeljen titeket! Csak unalmas az életük és irigyek, hogy ti ennyire jól megvagytok (vagy lehettek a jövőben), ezért beszélnek máséról! :)

2018. febr. 7. 16:24
 26/66 anonim ***** válasza:
88%
Nem sok a 12 év, ha mondjuk te 30 vagy, a másik fél meg 42. De mivel te még csak egy gyerek vagy, és az is leszel még egy jó darabig, egy közel 30-as meg már egy felnőtt ember, ez így több okból is felejtős. Persze tudjuk, te egy hatalmas élettapasztalattal rendelkező szuperérett 17 éves vagy, neked már nem lehet újat mutatni... Ja, várjunk csak, mégsem. Nagyon fogsz te nevetni ezen majd, akár már pár év múlva is, mikor visszanézel a mostani önmagadra. Semmit nem tudsz még az életről, közöd sincs a felnőttek világához, a való élethez, majd talán 25-26 évesen. Az meg a másik, hogy milyen az a felnőtt férfi, aki gyerekekre bukik? Maga is egy tini szintjén áll érzelmileg és értelmileg, vagy eljött a kapunyitási (később kapuzárási pánik). Nem tudom melyik a rosszabb...
2018. febr. 7. 16:27
 27/66 anonim ***** válasza:
43%

Te se vagy egy követendő példa, úgyhogy ne hirdesd, hogy milyen jó egy gyereknek egy tőle több mint 10 évvel idősebb pasi.

Nektek persze jó, mert villoghattok a haverok előtt, hogy nézzétek de jó, látjátok, egy 10 évvel idősebb pasival járok.

Szánalmas.

5 éve boldog párkapcsolatban élek, az életünk nem unalmas és nem lapos. 27 éves érett felnőtt dolgozó nő vagyok.

Van még mit tanulnotok, kislányok, az élettől, csak kérlek, NE egymástól tanuljatok, mert eltanuljátok egymástól a sok b..romságot!

2018. febr. 7. 16:30
 28/66 anonim válasza:
16%
#27! "5 éve boldog párkapcsolatban élek, az életünk nem unalmas és nem lapos. 27 éves érett felnőtt dolgozó nő vagyok." Ennek nagyon örülök, de fogalmam sincs hogy kapcsolódik ez a kérdéshez. Te 27 évesen 5 éves boldog párkapcsolatban élsz, én 17 évesen másfél éves boldog párkapcsolatban! Juhú! Mindenki boldog! De még mindig nem értem, hogy jön ez ide!? :)
2018. febr. 7. 16:34
 29/66 anonim ***** válasza:
77%

Jöhet a lepontozás kedves kérdező:

Te épphogy 17 vagy, Ha még egy 21-22 éves egyetemistáról lenne szó, azt mondom oké, de egy felnőtt férfiról beszélünk, az is sokat elárul, hogy egy kislánnyal akar kikezdeni, (hiába vagy érettebb a korodnál, még az vagy) bár szerintem készülj fel arra, hogy nem lesz ez egy hosszú életű dolog.

(Mondhatod, hogy a szüleid között is 7 év van, az nem olyan sok, főleg felnőtteknél, viszont a 7-nek majdnem a duplája a 12. Amikor a kor egyre kevésbé jelent valamit az azért arrébb van, kamaszkorban pár év is sok.)

És ha nem csak a munkát, ambíciókat nézzük, akkor is ott van a szex... mit adhat egy tapasztalatlan lány egy felnőtt férfinak? Ha már nem vagy szűz, még akkor is meg kell ismerjed a saját tested.

És ezeket mind úgy írom, hogy én 30/N vagyok a párom 45/F, ő már túl is van egy váláson, de mi már felnőttek vagyunk, és így is vannak különbségek közöttünk a kor miatt.

17 évesen én is azt hittem, hogy baromira tudom milyen a világ és mit akarok kezdeni magammal, azóta volt több párkapcsolatom is, szakmát váltottam, éltem külföldön, másoddiploma stb. Lehet, hogy vannak elképzeléseid, de nem tudod még mit hoz a jövő!

2018. febr. 7. 16:35
 30/66 anonim ***** válasza:
82%

:D

Akkor ideje lenne visszamenned általános iskolába és megtanulni mondatokat értelmezni.

Te írtad:

"más véleménye pont ne érdekeljen titeket! Csak unalmas az életük és irigyek, hogy ti ennyire jól megvagytok "

Kislány, így jött ide az én válaszom, röviden vázoltam, hogy az én életem speciel nem unalmas és nem vagyok irigy.

2018. febr. 7. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!