Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sok 12ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sok 12ev korlulobseg?

Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel talalkozgatok, mostlesz 29eves, en januarban toltottem a 17-et. Belsoleg es kulsoleg is erettebb vagyok a velem egyidoseknel. Szerintetek is sok ez a 12ev, ha megertjuk egymast es jol kijovunk egymassal?

2018. febr. 7. 15:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
74%

Hiába vagy 27 éves, ha képtelen vagy felfogni, hogy a világ teljesen megváltozott. Amikor te voltál fiatal is más volt a világ és most is más. Az akkori értelmi szint is más volt, a mostani is más. Mások az értékrendek.

De előbb, légyszi mosd ki a szádat rendesen, mert bűzlik a sok szennytől, ami kijön belőle.

Egyébként anyukádnak is gratulálok, hogy a kislányát egy majdnem 30 évessel engedte kapcsolatba annak idején.

De még mindig nem fogod fel, hogy a kivétel erősíti a szabályt, kivételek mindig vannak, de ritka, mint a fehér holló! És ez nem tartozik a normális kategóriába.

De gondolom, majd a te 16 éves lányodnak is majd megengeded, hogy egy közel 30 éves pasi udvaroljon neki.

Csúnya beszédeddel meg csak magadat minősíted, kislány. Gondolom az alsóbb régióból jöttél, ott biztos természetes ez a szóhasználat.

2018. febr. 7. 19:58
 42/66 anonim ***** válasza:
35%

PhD-m van "nagylány". A családommal sem volt semmi probléma soha, anya-apa tanár akik az egyetemen koliban ismerkedtek meg :)

Szimplán haladó szellemiségűek voltak. Áthívták, beszélgettek vele, megismerték. Nem alkottak vakon véleményt a semmibe. Te sem ismered sem a kérdezőt sem a férfit akivel SZERETIK egymást.

Nincs itt egyik féllel sem semmi probléma. Miben változott a világ ami a szeretet befolyásolhatná szerinted ? :)

Szimplán felmérgel a leereszkedő stílusod ezért jön belőle a sok "mocsok" mert a szinteden szóltam hozzád.

Úgy teszel mintha csak a te igazságod létezne. Ki bántott meg ennyire "nagylány" ?

És igen, nem tiltanám el a 16 éves kislányomat sokkal inkább megismerném a kiszemeltet fent tartanám vele a jó kapcsolatot ezzel elősegítve, hogy bátran őszinte maradhasson hozzám.

Mi sülhet el rosszabbul ekkora korkülömbségnél egy kapcsolatban mint egy majdnem egykorú fiúval ?

2018. febr. 7. 20:07
 43/66 anonim ***** válasza:
83%

Miből van PhD-d?

Haladó szellemiség? :D Jó duma.

Egyébként milyen én szintem? Én teljesen kulturáltan fejtettem ki a véleményemet.

Na mindegy.

Ha pedig leereszkedsz egy általad azt hiszed, hogy lejjebb szintre, akkor te se vagy jobb.

Nem tudom, hogy miért kell mocskolódni. Mindenki kifejtette véleményét.

Lett pro és kontra. Ennyi. Kulturáltan lettek a vélemények leírva, de te pedig jössz itt a nagyságos mocskos száddal és oltogatsz itt mindenkit.

Előbb magadba nézzél.

Ha pedig a kérdező annyira 100%-ban biztos lenne a dolgában, ahogy azt ő állítja, hogy az ő élete, akkor a kérdés meg se fogalmazódott volna benne és nem érdekelné mások véleménye a magánéletével kapcsolatban.

A papírral együtt nem jár értelmi intelligencia és IQ-növekedés.

Az csak egy papír, ami bizonyítja, hogy sokat tanultál, amivel eredményt értél el. Ergó TANULT vagy.

2018. febr. 7. 20:16
 44/66 anonim ***** válasza:
76%

ui.:

"Mi sülhet el rosszabbul ekkora korkülömbségnél egy kapcsolatban mint egy majdnem egykorú fiúval ?"

Jaj, nekem, te tényleg képtelen vagy egyes kommentelők válaszát értelmezni?

Leírták, hogy csak ebben a korban van probléma a korkülönbséggel, de ha két felnőtt között van, az már nem probléma.

Itt egy kisgyerek és egy elméletben felnőtt emberről van szó.

Két teljesen más életvitelt folytató egyénről van szó.

Az egyik már javában éli az életét, a felnőttek világát, elérte a célját, van állandó munkahelye, talán lakása, autója..stb., a másik még semmit se tapasztalt az életből, most fog kilépni az életbe, most fogja majd valóra váltani az álmait, sokat fog az évek során változni, most fog fősulira menni, majd a későbbiekben lesz állandó munkahelye..stb..

Ennyire bonyolult lenne ez?

2018. febr. 7. 20:21
 45/66 anonim ***** válasza:
74%

És az érzelemvilága is teljesen más egy kérdezővel egykorúnak, mint egy közel 30 évesnek.

De akkor legyen kivétel, mint a fehér holló.

2018. febr. 7. 20:25
 46/66 anonim ***** válasza:
10%

Akkor most csak szemléltetném egy végtelenül egyszerű példával:

Én imádok autót vezetni.

Te vagy ki sem próbáltad vagy borzasztó élményed kötődik hozzá.

Én a tapasztalataim alapján bátorítok egy embert, hogy próbálja ki hiszen szerintem jó dolog.

Te kívülálló ként szörnyen felháborodva kézzel lábbal kapálózól ellenne, hogy márpedig ne és csak neked lehet igazad SŐT, ha más szeret vezetni az is csak a TE igazadat erősíti meg.

A fő dilemma, hogy a kérdező honnan tudhatná meg, hogy ő szeret-e vezetni ?

Úgy, hogy kipróbálja ?!

Egyébként minden 2. szavadban van valami lekezelő és elitélő. Lehet nem veszed észre mert ilyen a természeted pedig így van.

Általános biológiából doktoráltam :)

2018. febr. 7. 20:36
 47/66 anonim ***** válasza:
0%

Én értem mindazt amit te leírsz.

De ez is olyan dolog, hogy van egy fiatal felnőtt nő aki otthon lakik a szüleivel és van egy önálló 2 évvel idősebb fiatal felnőtt férfi. Ők is teljesen másvilág.

Sőt tetézném azzal, hogy a férfi szeret sportolni a nő meg szeret sorozatokat nézni.

Ezek ellenére is lehetnek szerelmesek egymásba nem ? Rengeteg közel egykorú pár éli az életét egymástól másabb lendülettel más hobbikkal sőt akár más érdeklődés körrel is.

Vagy pl. egy szakmunkás 20 éves fiú és egy egyetemista 19 éves lány. A fiú már 2 éve dolgozik a lány most csinálja egyetemen az első évét. A szakmunkás srác már simán lehet önellátó és van állandó munkahelye.

2018. febr. 7. 20:41
 48/66 anonim ***** válasza:
14%

"Én a tapasztalataim alapján bátorítok egy embert, hogy próbálja ki hiszen szerintem jó dolog."

Oké, gratulálok a doktoridhoz, viszont a kiemelt mondatrészed eléggé, hogy is fejezzem ki magam?

Az ilyen mondattal szokták a naiv tapasztalatlan kislányokat is elhívni ide meg oda, rávenni erre meg arra.

Hisz ők váltig állítják, hogy milyen jó, pl a pia, a drog, meg könnyű leszokni róla, meg a buli..stb. Semmi nem fog történni, hisz nekik is bevált, nekik is csak jó tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban.

Persze nyilván nem erre értetted, azonban erről is lehetne szó.

Azonban az tényleg nem normális, hogy egy 29 éves pasi, akinek már házasságon és családalapításon kéne hogy járjon az esze egy vele egykorú nővel, ő egy kislánnyal akar párkapcsolatot létrehozni.

Ez irreális.

Egyébként van jogsim, és közömbösen állok a vezetéshez.

2018. febr. 7. 20:43
 49/66 anonim ***** válasza:
67%

Igen, nagyon furcsa, hogy egy olyan valakivel akar családot akit szeret és nem egy olyannal aki vele egykorú csak mert ő koran jobban illik hozzá.

Nagyon irreális, hogy inkább vár jobb esetben 7 évet a szerelmére (persze rizikósan mert kitudja, hogy a lány közben nem döbben-e rá, hogy inkább még "élne") mintsem találjon magának egy nőt akivel csak elvan mert az olyanok mint te ezt várják el.

Részemről befejezem mert látom ezt beléd nevelték mint egy vallás fanatikusba.

A kérdezőnek sok sikert kívánnék téged pedig remélem megtalál a boldogság !

2018. febr. 7. 20:53
 50/66 anonim ***** válasza:
14%
5 éve boldog párkapcsolatban élek, szóval erről ennyit. A boldogság már rég megtalált. :) (Látszik, hogy nem olvastad el FIGYELMESEN ÉRTELMEZVE a kommenteket, már leírtam ezt a részt.)
2018. febr. 7. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!