Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a mamahoteles férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a mamahoteles férfiak cikik, a mamahoteles nők miért nem azok?

Figyelt kérdés

Nekem anno már 21 évesen megírták pont itt hogy mit akarok úgy csajozni hogy anyuékkel élek. Értitek? 21 évesen, amikor a többség éppen elkezdett dolgozgatni, vagy dolgozik pár éve.

És akkor leírták hogy komolytalan hogy jaj a csaj majd reggel bugyiban ott lesz a konyhában anyával és ez milyen gáz.

Gondolom virítani kéne a tehermentes ingatlant huszonéves korban.

Persze fordítva semmi gond nincs ezzel sem, ha a nő mamahoteles felnőttként, mert ő milyen rendes lány, aki szereti a szüleit és jól elvannak együtt lakva is.

Szánalmas ez az egész.

F/27

2017. dec. 17. 08:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
50%
#genderequality
2017. dec. 17. 08:57
 2/35 anonim ***** válasza:
63%
Reggeli hiszti megvolt.
2017. dec. 17. 08:57
 3/35 anonim ***** válasza:
81%

A többség aki ide jár nő szerintem és hát nekik mi nem gáz ugy őszintén? Ha szoktál itt olvasgatni láthatod hogy sok helyen csak úgy belekötnek a másikba.

Szerintem meg egyik sem gáz. Ha gyereket akarnék meg össze költözni akkor nyílván külön és nem a családnál. Hogy eddig a pasim ott lakik az nem érdekel mert szerintem nem várható el hogy mindenkinek legyen külön háza vagy lakjon albérletbe. Minek? Egyedül szerintem tök felesleges. Meg én személy szerint nem laknék egy lyukba. Úgy hogy engem mind addig ez a dolog nem zavar még azt nem mondja hogy nem akar az anyjától elköltözni velem. Na ez a gáz.

2017. dec. 17. 09:24
 4/35 anonim ***** válasza:
36%

Nem érzed szánalmasnak, hogy 27 évesen még egy hisztis kisfiú vagy?

Amúgy 21 évesen egyik nem esetében sem gáz, ha még szülőkkel él, abban az esetben, ha még tanul, nem pedig lébecol. Sőt, ilyen értelemben 25 évesen sem gáz még. Viszont onnantól, hogy dolgozik, illene minél előbb különköltözni. Nem xboxot kéne venni az első fizukból meg elinni péntekenként a haverokkal, hanem okosan félretenni és pár hónap alatt külön lehet költözni.

A kettős mérce pedig minimálisan még mindig megvan, egy férfitól sokkal inkább “elvárt” az egzisztencia, mint egy nőtől. Ez így volt az emberiség kezdete óta, nem a te hisztid fogja megváltoztatni a társadalmat. Egyébként, én nőként mondom, hogy egy nő esetében is gáz, ha már dolgozik hónapok-évek óta, de még mindig szülőkkel él. Van egy ilyen 30 éves ismerősöm, eddig az összes pénzét ruhákra költötte. Ez egy tinilány szellemi szintje.

2017. dec. 17. 09:31
 5/35 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem mindkét nemnél ciki, ha úgy lakik otthon, hogy ki van nyalva a segge. Nem takarít, nem főz, semmit nem csinál, és még a rezsibe se ad bele.

Párom 28 éves koráig lakott otthon, én 23, egy percig nem gondoltam cikinek mikor összejöttünk, mert ő is végzett otthon házimunkát, én is, ő mivel már dolgozott adott a rezsibe, én csak vigyáztam a tesóimra (5-10 évvel idősebb vagyok tőlük), mert még tanultam így ez volt a "rezsi hozzájárulásom", mint ingyen bébiszitter.

Felőlem 40 éves koráig is lakhat otthon a pasi, ha nem anyuka nyakára akar költöztetni mikor felmerül az összeköltözés és az összeköltözés nem abból áll, hogy én kinyalom a seggét, ahogy anyuci tette. Ez szerintem fordítva is igaz, de tény, hogy kevesebb az olyan nő, aki otthon semmilyen házimunkát nem végez, mivel a lányoknak ez a dolga. 13 éves korom óta magamra mosok, mert összevesztünk anyuval, hogy a kedvenc cuccaim sose voltak kimosva, mert az adott színből nem volt elég. Utána magamra mostam. Öcsém most 15 éves, néha a szennyestartót sem találja meg, de mivel fiú, ezért el van neki nézve amíg nem kezd azon hisztizni, hogy miért nincsenek kimosva a dolgai. Én 8 évesen már mosogattam, öcsémnek tavaly óta kell, mert akkor költözött el otthonról húgom is, így egyedül maradtak anyuval. Lényegében tavaly óta kell bármilyen házimunkát otthon végeznie, mert ő fiú.

Szóval szerintem sok családnál is az a mentalitás, főleg ha van lány, hogy a fiúknak nem kell megtanulni pl hogy kell kádat pucolni vagy vasárnapi ebédet főzni, mert fiú. Ezért gyakoribb az, hogy mamahoteles férfiakba botlik az ember, mint nőbe.

2017. dec. 17. 09:34
 6/35 A kérdező kommentje:

"Nem érzed szánalmasnak, hogy 27 évesen még egy hisztis kisfiú vagy?"

Miért lennék? Én csak írok erről a jelenségről..

2017. dec. 17. 09:34
 7/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz ha a pasi az anyjával él... Ha a pasinak van munkája, és úgy mond eltartja magát, abszolút nem látom cikinek. Viszont megint más élősködni...

Az én barátom is a szüleivel él, és 28 éves, de nagyon jó munkája van, elég jól is keres. Persze segít a szüleinek amiben csak tud... :)

2017. dec. 17. 09:35
 8/35 anonim ***** válasza:
43%
#6 nyilvánvalóan azért zavar ez a “jelenség”, mert még mindig szülőkkel élsz és nem érzed igazságosnak, hogy ez gáz. Pedig szerintem gáz, ha egyébként már dolgozó ember vagy. Legalábbis én biztos nem járnék ilyen pasival, baromi kellemetlen mindig bájcsevegni a szülőkkel, meg csendben szexelni, meg közös wc-t használni, mikor átmegyek hozzá. Ilyen pasim utoljára 17 évesen volt, nemis lesz többet.
2017. dec. 17. 09:38
 9/35 A kérdező kommentje:

Nem lakok már pár éve a szüleimmel.

De attól még szánalmasnak tartom hogy megbélyegzik ezeket a férfiakat.

Persze a nőket nem.

2017. dec. 17. 09:39
 10/35 anonim ***** válasza:
27%

Mert egyenlőség van! Ha nem tetszik, akkor hímsoviniszta nácirasszista, nőgyülölő életképtelen sírós kisfiú vagy!

Fogadd el, hogy mindenki egyenlő, de van aki egyenlőbb :)

2017. dec. 17. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!