Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a mamahoteles férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a mamahoteles férfiak cikik, a mamahoteles nők miért nem azok?

Figyelt kérdés

Nekem anno már 21 évesen megírták pont itt hogy mit akarok úgy csajozni hogy anyuékkel élek. Értitek? 21 évesen, amikor a többség éppen elkezdett dolgozgatni, vagy dolgozik pár éve.

És akkor leírták hogy komolytalan hogy jaj a csaj majd reggel bugyiban ott lesz a konyhában anyával és ez milyen gáz.

Gondolom virítani kéne a tehermentes ingatlant huszonéves korban.

Persze fordítva semmi gond nincs ezzel sem, ha a nő mamahoteles felnőttként, mert ő milyen rendes lány, aki szereti a szüleit és jól elvannak együtt lakva is.

Szánalmas ez az egész.

F/27

2017. dec. 17. 08:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogok most itt keresgélni annyiszor teszi ki a kérdést ahányszor akarja az ide regisztrálóknak meg az a dolga hogy válaszoljon ha kell 30x nem pedig oltani és vitatkozni. Ha már találkoztál ezzel nem is egyszer akkor tovább görgetsz és nem válaszolsz. Ennyi.
2017. dec. 17. 10:48
 32/35 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy sokan megragadtok azon a szinten, hogy jajj hát én magyar vagyok, nem kereshetek sok pénzt... Aki így áll hozzá az nem is fog. Ez a legnagyobb baj. Érdekes módon az emberek többsége mégis kényelmesen, elég jó anyagi körülmények között él. Gondolok itt a tényleg dolgozni és fejlődni akaró rétegre. Az én ismerettségi körömben már az egyetem alatt is mindenki igyekezett pénzt félrerakni, hogy ha elkezd rendesen dolgozni akkor minél hamarabb önálló életet kezdjen. Nem a csajozás miatt, mert baromi ergya kifogás, hogy "jajj azért nincs nő mert anyámmal élek". De az az igazság, hogy igen is elvárható minimum, hogy egy felnőtt ember el tudja magát tartani. Lehet itt dobálózni, hogy jajj mert a nők dubajozni akarnak meg drága étterem stb. De az az igazság, hogy csupán annyit várnának el, hogy nőjetek már fel végre. Hogy lépjetek már ki a dacos kamasz korszakból 30 évesen. Nem, ne vigyél sehova, ne költs rám egy forintot se, de én se foglak eltartani mert nem vagy hajlandó az életeddel semmit sem kezdeni. Igen is tegyél félre közös otthonra, mert én is ezt teszem. Igen is törekedj a jobb anyagi körülményekre, mert én is erre törekszem. Nehogy már hatalmas elvárás legyen, hogy egy huszas éveiben járó ember próbáljon függetlenedni...
2017. dec. 17. 10:50
 33/35 anonim ***** válasza:
73%

30#

Férfi vagyok, és a kérdéseid hisztik. Csak nem az a "nézzetek rám, milyen szánalmas vagyok", hanem a "szánalmas vagyok, de én azt hazudom, hogy ez így jó és erre igazolást várok tőletek" kategória

2017. dec. 17. 11:03
 34/35 anonim ***** válasza:
74%

Végignézve a válaszokat elég siralmas a helyzet a fejekben.Kezdjük ott,hogy az emberiség cirka 100 ezer évéből csak az elmúlt pár évtizedben,a fogyasztói társadalom és a fogyasztás istenítése óta divat ez a különköltözés. Nem is csoda,hisz ez a hitel és bankszektor egyik mozgatórugója...csak hát parasztvakítás. Mert mi sem csábítóbb ajánlat,hogy vegyél fel hitelt lakásra és már is FELNŐTT leszel,ÉRETT gondolkodású.Aha.

Pusztán logikai alapon sincs semmi köze ennek ahhoz,hogy éppen hol és kivel élsz. Mivel fejben dől el,hogy mikor nevezhető valaki "felnőtt gondolkodásúnak",ezért bizonyos vagyontárgyak birtoklásától még nem fogsz bölcs felnőtté válni. Ezt az élet pedig tökéletesen bizonyítja.

2017. dec. 17. 11:27
 35/35 anonim ***** válasza:
76%

Te minden nap itt rinyálsz valamin, múltkor még a parlamentbe akartál bekerülni, aztán hitelmentes lakást venni, közben külföldön élsz...

Hazudozol itt összevissza.

2017. dec. 17. 13:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!