Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mamahoteles férfiak cikik, a mamahoteles nők miért nem azok?
Nekem anno már 21 évesen megírták pont itt hogy mit akarok úgy csajozni hogy anyuékkel élek. Értitek? 21 évesen, amikor a többség éppen elkezdett dolgozgatni, vagy dolgozik pár éve.
És akkor leírták hogy komolytalan hogy jaj a csaj majd reggel bugyiban ott lesz a konyhában anyával és ez milyen gáz.
Gondolom virítani kéne a tehermentes ingatlant huszonéves korban.
Persze fordítva semmi gond nincs ezzel sem, ha a nő mamahoteles felnőttként, mert ő milyen rendes lány, aki szereti a szüleit és jól elvannak együtt lakva is.
Szánalmas ez az egész.
F/27
30#
Férfi vagyok, és a kérdéseid hisztik. Csak nem az a "nézzetek rám, milyen szánalmas vagyok", hanem a "szánalmas vagyok, de én azt hazudom, hogy ez így jó és erre igazolást várok tőletek" kategória
Végignézve a válaszokat elég siralmas a helyzet a fejekben.Kezdjük ott,hogy az emberiség cirka 100 ezer évéből csak az elmúlt pár évtizedben,a fogyasztói társadalom és a fogyasztás istenítése óta divat ez a különköltözés. Nem is csoda,hisz ez a hitel és bankszektor egyik mozgatórugója...csak hát parasztvakítás. Mert mi sem csábítóbb ajánlat,hogy vegyél fel hitelt lakásra és már is FELNŐTT leszel,ÉRETT gondolkodású.Aha.
Pusztán logikai alapon sincs semmi köze ennek ahhoz,hogy éppen hol és kivel élsz. Mivel fejben dől el,hogy mikor nevezhető valaki "felnőtt gondolkodásúnak",ezért bizonyos vagyontárgyak birtoklásától még nem fogsz bölcs felnőtté válni. Ezt az élet pedig tökéletesen bizonyítja.
Te minden nap itt rinyálsz valamin, múltkor még a parlamentbe akartál bekerülni, aztán hitelmentes lakást venni, közben külföldön élsz...
Hazudozol itt összevissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!