Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a mamahoteles férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a mamahoteles férfiak cikik, a mamahoteles nők miért nem azok?

Figyelt kérdés

Nekem anno már 21 évesen megírták pont itt hogy mit akarok úgy csajozni hogy anyuékkel élek. Értitek? 21 évesen, amikor a többség éppen elkezdett dolgozgatni, vagy dolgozik pár éve.

És akkor leírták hogy komolytalan hogy jaj a csaj majd reggel bugyiban ott lesz a konyhában anyával és ez milyen gáz.

Gondolom virítani kéne a tehermentes ingatlant huszonéves korban.

Persze fordítva semmi gond nincs ezzel sem, ha a nő mamahoteles felnőttként, mert ő milyen rendes lány, aki szereti a szüleit és jól elvannak együtt lakva is.

Szánalmas ez az egész.

F/27

2017. dec. 17. 08:56
1 2 3 4
 21/35 Költőnő? ***** válasza:
78%
Nem tudom én eljöttem otthonról 22 évesen. Nem tehermentes lakásba, hanem albiba. És de, hisztizel.
2017. dec. 17. 10:18
 22/35 anonim ***** válasza:
Keresd vissza a tegnapi kérdésnél a válaszomat! 😂
2017. dec. 17. 10:25
 23/35 anonim ***** válasza:
44%
#15 szóval véleményed szerint annak nincs esze, aki nem az anyjával él 25-30 évesen is :D Haha, ez csakis egy mamahoteles lúzer véleménye lehet. Fáj az igazság?
2017. dec. 17. 10:28
 24/35 anonim ***** válasza:
59%

Nem, nem fáj, hogy nem dobáltam ki milliókat.

Neked viszont gratulálok, hogy ettől érzed magad valakinek.

Lúzerezni meg majd akkor lúzerezz, ha lesz saját lakásod(amit kétlek, egyelőre párod sincs, nem hogy lakás:D

2017. dec. 17. 10:30
 25/35 anonim ***** válasza:
58%

Ez a nyomorult napi rendszerességgel ír ki ilyen kérdéseket, hogy ő tökéletes és a gonosz nők, meg a hatalmas elvárásaik miatt szűz 27 évesen. Szánalmas...

Amúgy a kérdésre válaszolva: Egyik sem ciki. Ha azt nézzük, hogy 21 évesen a legtöbb ember még tanul és max diákmunkázhat havi százezerért, akkor mégis hogy költözhetne el? Aztán meg választhat abból, hogy albérletben élbegél és a fizetésének egy elég nagy része megy a lakbérre, vagy pedig szülőknél lakik és akkor tud annyit félretenni, hogy belátható időn belül saját házat tud venni.

A megoldás az, hogy NORMÁLIS nőkkel kell ismerkedni, akik ismerik a pénz és a munka értékét és majd ha úgy alakul a kapcsolat, akkor együtt rövidebb idő alatt lehet saját otthonra összegyűjteni a pénzt.

2017. dec. 17. 10:32
 26/35 Lazy Lover ***** válasza:
30%
kajak nem értem a "nőket".... ebben a putri országban olyanokat várnak el mint ha svájc lennénk . és miért lennék anyuci pici fia? külön lakrészem van főzők mosok takarítok magam után fizetem a rezsit de még a gazdag országokban svájc ausztria amerika egy bazi nagy házban élnek a rokonokkal együtt csak ebben a sóher országban van ez a baromság elvárás
2017. dec. 17. 10:34
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell egyből a kérdezőnek ugrani hogy hisztizik. Én nem éreztem ezt a kérdéséből sem a válaszaiból. Nektek minden hiszti ami kérdés nem tetszik? Igaza van a kérdezőnek szánalmas hogy a nőket ennyire tutujgatni kell hogy jaj drágám jól teszed te még maradj otthon. Ezt nő létemre mondom. A pasinak nincs ugyan olyan joga otthon maradni? Nem tudom ki találta ezt ki de nagyon buta ember lehetett. Az meg megint más kérdés hogy valaki segít otthon és fizet a rezsibe mint az akinek esze ágába sincs otthon semmit csinálni sőt elrakja a pénzét mert mi az hogy ő fizessen bármibe is ha megszülte az anyja tartsa is el. Ez előző párom ilyen volt és azért köszi ilyet nem kérek még egyszer. Az meg hogy itt kiakadtok és direkt vitáztok egymással szintén semmi értelme bizonygatni senkinek hogy a másiknak van igaza vagy nincs. Van aki elboldogul albérletbe van aki házat vesz hála a jó Istennek nem vagyunk egyformák.
2017. dec. 17. 10:40
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
A 26-os válaszolónak teljesen igaza van. Valaki kitalálta a magyar marha meg megy utána nehogy kilógjon a sorból.
2017. dec. 17. 10:41
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

27#

Írd be a gugliba, hogy "Strohmann nevű felhasználó kérdése"

Csak egy pár találat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

A férfi hiszti kvintesszenciája

2017. dec. 17. 10:45
 30/35 A kérdező kommentje:

80aska, ez a két kérdésem pont nem hiszti volt...

Csak a nagy női eszeddel szerintem nem is érted miről szóltak azok a kérdések...

2017. dec. 17. 10:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!