Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mamahoteles férfiak cikik, a mamahoteles nők miért nem azok?
Nekem anno már 21 évesen megírták pont itt hogy mit akarok úgy csajozni hogy anyuékkel élek. Értitek? 21 évesen, amikor a többség éppen elkezdett dolgozgatni, vagy dolgozik pár éve.
És akkor leírták hogy komolytalan hogy jaj a csaj majd reggel bugyiban ott lesz a konyhában anyával és ez milyen gáz.
Gondolom virítani kéne a tehermentes ingatlant huszonéves korban.
Persze fordítva semmi gond nincs ezzel sem, ha a nő mamahoteles felnőttként, mert ő milyen rendes lány, aki szereti a szüleit és jól elvannak együtt lakva is.
Szánalmas ez az egész.
F/27
Mindkettő gáz. Nem 21 évesen, de 30 évesen mindenképp.
Egyébként az a nem mindegy, hogy az ilyen anyuci pici fiai semmit nem csinálnak otthon. Őszintén nem azért élnek még anyukával, mert nem tudnának eljönni, hanem mert van aki mossa a sz.ros gatyájukat... Aztán majd ezt elvárja a barátnőjétől is.
De egyébként fszság az egész gondolatmenet.. Igen, járkáltam anyós előtt párom pólójában meg bugyiban, abszolút nem zavarta egyikőnket sem. Ha jó a viszony a szülők meg a barátnő között az mindig pozitívum. Nincs annál jobb érzés, mint mikor mindenki szeret mindenkit és tök jól elvagytok. Alapból szerintem mindenkinek célja, hogyha hosszú távra tervez valakivel, hogy a szüleivel jóban legyen az illető. Ez meg nehezen megy úgy, ha nem is találkoznak.
A másik meg, hogy aki mondjuk tanul huszonévesen az mi a francnak költözzön el? Pláne ha dolgozik is mellette mint én anno. Nem azért nem jöttem el, mert nem tehettem volna meg, hanem mert tudtam, hogy se időm se energiám nem lenne vezetni egy háztartást. Amint elvégeztem a sulit elköltöztünk párommal. Szerintem ez teljesen normális. Semmi baj nincs azzal, ha valaki okkal él a szüleivel. Azzal már sokkal inkább, ha élősködik rajtuk és egy forintot nem ad haza, házimunkát nem csinál. Mi párommal nálunk is meg náluk is segítettünk mindenben. Mikor 2 hónapot szinte náluk laktam, hogy közelebb legyek a vasúthoz, akkor beleadtam a rezsibe, főztem, mostam magunkra. Ez így teljesen természetes dolog. De 30 évesen a szülőkön élősködni nem az.
#5 “Ezért gyakoribb az, hogy mamahoteles pasiba botlik az ember, mint nőbe.” Ha tescos árufeltöltőkkel, meg közmunkásokkal randizgatsz, akkor biztos így van, én még nem botlottam olyan pasiba, aki ne élt volna már külön 25 évesen is. Lehet ez azért van, mert nem lúzerekkel ismerkedek.
Szerintem itt nem az a gáz a dologban, hogy a szülőknél lakva segít-e a házimunkában valaki, vagy sem. Ez 12 évesen is elvárás már, huszonévesen pedig a legalapvetőbb dolog. Az a gáz, ha valaki nem érzi igényét annak, hogy önállóan éljen dolgozó ember létére. Nő vagyok, jó a viszonyom a szüleimmel, de amint lediplomázok(23 évesen), már költözök is. Egyetem mellett szépen félrerakom a pénzem, amit tanítással keresek, és így lesz egyből pénzem különköltözni. Na, ezt a mentalitást várom a randipartnereimtől is.
68%
Sok eszed neked sincs meg a leendő randipartnereidnek se.
Elnézzük, látszik, hogy az eszedet játszod.
Itt a másik okos.
Tökéletesen látszik, hogy életetekben egy csekket nem fizettetek be.
De igazatok van, el kell költözni, aztán fizetni havonta 100 ezret az albérletre, milyen jó is az.
Na ezért volt nekem saját lakásom(bár kis hitellel) 26 évesen, nektek meg majd valamikor :D
Most 30 évesen meg már hitelmentes és mindezt Pesten...
Látom elindult a licitálás hogy ki él jobban.
Szánalmasak vagytok.
Hát persze, gondolom 21 évesen már tele voltatok önerővel, mert diákmunkáztál és már akkor hazavitted az 5-600 ezret.
Kitaláltam, igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!