Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadnak ki egyes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki egyes nők azon, hogy néha főzni kellene?

Figyelt kérdés
Pontosítom, és inkább nőtársaimhoz szólok. A nagy feminizmusban páran elfelejtették, hogy ételt rakni az asztalra az elé, akit szeretünk, igenis kellemes érzés. (Férfi számára is kellemes, fordított esetben.) Nem értem azokat a nőket, akik ki vannak akadva, hogy a férfi elvárja a főzést. Szerintem azt kéne megérteni, hogy nem a főzést várja el, hanem a törődést, hogy akarj gondoskodni róla, kedveskedni neki. Ez tényleg akkora dolog, megtanulni egy-két alapreceptet? Attól még nem törik le senkinek a körme. Vagy az "utálok főzni" hozzáállás. Elfogadom, biztos gyerekkori traumára vezethető vissza, de... nem származik előnyöd ebből a hozzáállásból, az is tuti. Egyesek büszkék is rá. Fájna kicsit tenni a változás érdekében és kevésbé egóskodni? Ismerek olyat, aki utál főzni, és egyszerűen nem értem.

2017. nov. 20. 13:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én általában együtt szoktam főzni a párommal.
2017. nov. 20. 18:12
 32/35 anonim ***** válasza:
75%
Van, aki szeret főzni. Annak ez nem áldozat. De ha valaki nem szeret... most te szeretsz főzni, ezért eldöntötted, hogy ez lesz a norma. Nekem nem esik jól letenni más elé a kaját, mert utálok főzni. Szar lesz mindig, és unom, gyűlölöm. Nem az jut eszembe, hogy de jó, hogy eszik a Béla, hanem elönt a keserűség, hogy olyat kell tennem, amit nem akarok.
2017. nov. 20. 19:16
 33/35 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen nők is és olyan nők is, akik szeretnek főzni.

Én alapból szeretek, ha nincs párom, akkor is. Sőt, ha rossz kedvem van mindig sütök valami sütit, mert az teljesen kikapcsol. (Aztán valamikor szétosztogatom a szomszédok vagy a munkatársak között, mert nekem sok. :D)

Ha van párom, akkor egyenesen imádok főzni neki, de ezzel nincs mindenki így, ezt el kell fogadni. Ugyanakkor szerintem, régen a nőknek csak ennyi dolga volt, főzés és háztartás. De mivel most a nő is a férfi is dolgozik, így ugyanúgy el lehet néha a férfitől is várni, hogy így kedveskedjen, főleg ha a párja késő estig dolgozik, a férfi meg pl. délután hazaér. Szóval szerintem ennek oda-vissza dolognak kell lennie.

Ami viszont velem egyszer megesett, hogy 3 napig dolgoztam, reggel 4-től este 8-ig, 3. nap este az akkori párom megkérdezte, hogy mi a vacsi, amikor ő szabin volt épp és még tudott is főzni, na akkor azt hittem hogy őt főzöm meg vacsorára. :D:D

Szóval helyzetfüggő, de alapvetően úgy gondolom, hogy azért a háztartásban inkább a nőnek kell kivenni a szerepét, ettől függetlenül ha a helyzet úgy hozza, a férfi is tegye meg ugyanezeket.

25N

2017. nov. 20. 19:28
 34/35 anonim ***** válasza:
16%
Még is, minek főzzenek arra pár évre? Úgy is szakítás lesz a vége. Semmi értelme, hogy strapálja magát az ember azért pár évért.
2017. nov. 20. 20:57
 35/35 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Én inkább sütni szeretek, sütiket és ilyen sült húsokat is, főzni pedig leveseket szoktam.Elsősorban a minőség miatt főzök és azért, mert olcsóbban jövök ki így.

Az viszont a kI_Irv@ élet, hogy nem fogok csicska hoppra főzni. Én is dolgozó ember vagyok, és csodák csodája, ugyanúgy elfáradok a munkahelyen, mint a zember. Tessék megbecsülni. Egyébként olyan soha nem volt mióta létezik a civilizáció, hogy a nők ne dolgoztak volna, legalábbis az alsóbb réteg. Soha. Műveljétek magatokat, mert ez a téves képzelgés a megideologizált hamis hagyományos családmodellről bizony gáz.

2017. nov. 20. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!