Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot esznek egyes nők a halál laza srácokon?
Sosem értettem.. de rendre laza, életcél nélküli pasik mellett látok szebbnél szebb nőket.
Nem arról van szó, hogy savanyú lenne a szőlő. Pusztán nem értem, hogy egy életcél nélküli pasas miben tud vonzó lenni egy dekoratív nő számára?
Talán a nő elhiszi, hogy ez a pasi megmutatja neki mi az élet? És amíg mellette van addig elhiszi, hogy nincsenek problémák? Át lehet siklani mindenen, mondván úgyis lesz majd valahogy?
nem értem.. segítsetek már kérlek! :)
A laza srác általában nyugodt és magabiztos, míg a "jó fiú" annyira izgul, hogy még egy csajt sem mer megszólítani.
Remélem érted a különbséget.
Te drága, olvasd el mit írtál.
"egy életcél nélküli pasas miben tud vonzó lenni egy dekoratív nő számára"
Az egyik belső, a másik külső tulajdonság. Hasonló a hasonlóval. A felszínes emberek megtalálják egymást.
Amúgy a szomszéd, kissé elhízott, elhanyagold Gizike párválasztási preferenciái miért nem érdekelnek?
Ja, mert te is felszínes vagy.
Tévedsz.
Távolról sem vagyok irigy.. csak látok dolgokat, amiket egyszerűen nem értek.
de, hogy ez a jófiú dolog hogy jött ide?! :D
Ez csak egy kérdés volt.. ne lássatok bele többet mint ami.
Úgy, hogy vannak a laza, magabiztos srácok, meg a félénk jó fiúk.
És a nőknek előbbi vonzóbb, mint utóbbi. Ezért látod őket ilyen alakokkal többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!