Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt az exem édesapja, mit tegyek?
Az exemmel 3 és fél évig voltunk együtt, de az utolsó év már csak szenvedés volt, teljesen elhidegültünk. Most szeptember elején szakítottunk végleg. Aztán hirtelen és váratlanul egy régi ismerősömmel összesodort minket az élet, és az exem mellett soha nem éreztem ilyet. A szakítás óta néha keresett, hogy próbáljuk meg újra, de nemet mondtam. Majd tegnap kaptam egy SMS-t, miszerint meghalt az édesapja, akivel nagyon rossz volt a kapcsolatunk. És most bűntudatom van, hogy teljesen egyedül maradt. Egész nap ír nekem,válaszolgatok, de csak sajnálatot érzek, semmi mást.
Szerintetek mi ilyenkor a helyes? Mit kell tenni?
20/L
Mond, hogy részvéted, de nem akarod vele újra kezdeni. Ne használja fel az apja halálát arra, hogy megsajnáld, és majd ha nagy boci szemekkel rádnéz és elsírja magát, akkor sajnálatból újrakezded vele.
Csak mert nagyon olyan szaga van a dolognak. Ha beszélgetni akar, akkor tegyétek nyilvános helyen.
exed.
Mit foglalkoztok még egymással?
Ő problémája, neki kell túllennie rajta. :)
Ha kért segítséget, és te is akarsz segíteni neki, akkor segíthetsz, de mást nem kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!