Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A legjobb barátnom édesapja...

A legjobb barátnom édesapja meghalt, hogy segíthetek neki?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnom édesapja 47 éves korában elhnunyt pár napja szívnagyobbodásban, váratlanul. az egész család nagyon ki van idegileg. a barátnomnek szeretnék segíteni, de ilyenkor milyen kozeledést fogadna el? gyakran látogassam vagy merjem kihívni? vagy várjam meg, amíg o szeretne?

22/L

2015. aug. 24. 06:36
 1/1 anonim válasza:
Én is elveszítettem az Édesapámat 2 éve még is mintha csak most törtènt volna. Nekem úgy próbáltak segíteni, hogy elterelték a figyelmem és ez sikerült is nekik. A legrosszabb mikor őszinte részvétet nyilvánítottak, akkor rögtön elsírtam magam. Szerintem legyél mellette, ha akarja, de ne emlékeztesd a rosszra... Én még máig nem tudtam feldolgozni, légy vele türelmes.
2015. aug. 26. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!