Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki soha többé nem szeretett mégegyszer úgy?
Volt egy pasi,akivel együtt voltunk 2,5 évig. Idősebb volt nálam,sokkal, 18 évvel.
Az első szerelmem volt. És a legnagyobb.
Lehet itt most hülyének nevezni meg minden,de tényleg igaz szerelem volt.
Autóbalesetben meghalt nyolc éve. Nagyon kikészültem,két évig nem volt sebkim.
Nagyon boldogok voltunk,akkor mentem egyetemre, meg akarta kérni a kezem rá egy évre...
A halála után két évig nem volt senkim,az egyetemen is árnyéka voltam önmagamnak... annak ellenére,hogy egy vidám természetű,társasági ember vagyok.
Aztán 2 év után elkezdtem járni egy fiúval az egyetemről, 1 hónapig bírtam. Utána 1-2 hónapos rövid kapcsolatok.
Nem tudtam szerelmes lenni.
Most 2 éve van férjem,tervezzük a babát...de a férjem sem szeretem annyira,mint Őt szerettem. Jól megvagyunk,inkább szeretet van bennem iránta...
Ha most visszajönne Ő, gondolkodás nélkül visszamennék hozzá,bármi is lenne az életemben...
van itt valaki,akiben egy nagy szerelem után már soha többé nem tudott kialakulni igazán a szerelem más iránt?
28N
Egy barátom menyasszonya halt meg az esküvő előtt autóbalesetben. Fiatalok voltak, első szerelem, vallás.. a lány szüzen akart férjhezmenni, helyette 21 évesen meghalt. A srác 10 évvel később is szűz volt, nem is szeretett senkit, nem is próbált senkivel igazán ismerkedni.
Majd jött egy lány, nem szerette igazán, de túlesett 30 évesen a szüzességen vele. Majd jöttek a kihagyott évek, többé kevésbé érzelemmentes kapcsolatok formájában.
34 évesen megnősült, és elmesélte, hogy sokszor szégyelli magát, amiért jobban szereti a már feleségét, mint az ex-halott-menyasszonyát szerette.
Jó sok időnek kell eltelnie.
Az én szerelmem nem halt meg, de már 7 éve megközelítőleg sem szerettem senkit annyira, mint őt.
Lassan 30 vagyok, nem mennék férjhez úgy, hogy nem érzek hasonlót. Lett volna még neked is időd várni. Nem igazit többet is találni 30 felett is.
#1-el értek egyet.
A trauma miatt kialakult a fejedben róla és a kapcsolatotokról egy teljesen idealizált kép. Már régen nem emlékszel semmire ami nem volt tökéletes, de szépen az évek során felruháztad egyre több olyan tulajdonsággal, ami lehet, hogy nem is igaz rá, de a Te fantáziádban már így él.
A fő probléma, hogy innentől vele soha egyetlen húsvér ember nem fog tudni versenyezni, mert ő minden helyzetben jó döntést hozna, mert ő sosem tenné ezt vagy azt (még akkor sem, ha élne, és igen ő is hibázna, ő is tenne rossz dolgokat, ő sem lenne tökéletes).
Keress egy jó szakembert, dolgozd fel a halálát, mert már régen nem hozzá ragaszkodsz, hanem egy felmagasztalt, tökéletes álomképhez. Hidd el nem te leszel az első ilyen akivel találkozik.
1# Nem igazán értek veled egyet. Oké, a halál szerintem még durvább mintha szakítottak volna, mert ez egy szerencsétlen történet, ez egy olyan dolog amit egyikük sem akart, egy tényleg váratlan és visszafordíthatatlan eset, amin nem lehet változtatni! Nem tudja felhívni a kérdező, h beszéljék meg, vagy h h van. Semmi kapcsolatban nem tud vele lépni... Ez még borzasztóbb, h egy értelmetlen haláleset vetett véget a kapcsolatnak. A kérdező már nem tudja neki elmondani, h mennyire szerette, míg akivel szakítanak, az feltudja keresni, h vallomást tegyen...
Én 3 évvel ezelőtt voltam IGAZÁN szerelmes, pedig nem az első szerelmem volt. Életemben nem szerettem férfit úgy mint ahogyan őt. Egy álomnak éreztem a kapcsolatunkat, majd egyik napról a másikra elhagyott engem más miatt. Volt azóta kapcsolatom, de senkibe sem tudtam olyan szerelmes lenni mint belé voltam. Sosem lesz szerintem olyan szerelem senkinél sem. A jelenlegi páromba is szerelmes vagyok, de másképp. Még mindig van, h az exemmel álmodom. Még mindig van, h az álmomban is zavarban vagyok a jelenlétében, annyira felkavar.
Köszönöm a válaszokat!
Jártam akkoriban pszichológushoz...
Ez nem egy idealizált kép...a 2,5 év alatt talán egyszer ha veszeledtünk...
Ő is mindig mondta,hogy olyan,mintha mi már évek óta ismernénk egymást, mi tha egymásnak találtak volna ki minket.
A veszekedés hiánya semmit nem jelent.
Szerintem is a trauma miatt érzed így.
2.5 év azért nem egy nagy idő.
Légy nyitott, és ne a múlton ragodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!