Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki nagyon szeretett titeket, de nem vettétek észre?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki mint kiderült hónapokon keresztül szerelmes volt belém. Egy helyen dolgozunk, sőt főnök beosztott viszonyban voltunk. Nem tőle tudom, más mondta el. A lány most mondott fel, egy másik állás miatt, viszont nagyon pocsékul érzem magam miatta.2017. jan. 18. 18:20
1/6 anonim válasza:
Szeretni nem szeretett, de például egyszer egy pasi csapta nekem a szelet, csak sajnos rossz volt a széljárás. Kb. 3-4 évvel utána mondta el, mikor már eljegyzett egy másik lányt, hogy annak idején tetszettem neki, de nem fogtam a jeleket. Igazából azért sem sztem, mert nem éreztem magamat olyan "jó nő"-nek, hogy bárkinek is tetszhessek, fel sem merült bennem. Manapság sem tartom magam annyira szupernek, de magamra szedtem némi önbizalmat, már jobban figyelem/fogom a jeleket.
2/6 anonim válasza:
Szegény... de hát ha nem volt szája hogy megszólaljon...
4/6 anonim válasza:
Velem biztos nem, mert olyan ronda vagyok, hogy ez elképzelhetetlen. Mással viszont könnyen megeshet, mert a legtöbb lány, ha szerelmes valakibe, minden erejével igyekszik titkolni, és semmi jelét nem adja.
5/6 anonim válasza:
Mikor egyértelmű jelét adom annak, hogy nekem tetszik valaki, abból mindig rossz sül ki. :( Ha kedvelt is a srác és tetszettem neki, akkor is mindig menekülőre fogta, mivel látta rajtam, hogy vonzódom hozzá. A palik másik fele meg ilyenkor azt hiszi, hogy a lány bármire kapható.
6/6 anonim válasza:
Hát ez sajnálatos.
Velem ha volt is, akkor arról ugyebár nem tudhatok, hisz nem vettem észre. :D
Jelenleg két ember szeret engem, de egyiket sem lehet nem észrevenni, mivel az egyikkel együtt vagyok több mint egy éve, a másikkal meg 2 évvel ezelőtt randiztam 2X, és azóta is bókol, keres "barátilag".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!