Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észre vettétek, hogy a fiatal 20-25 éves lányok, fiúk nagy része mennyire éretlen, butuska, egyszerű ember? TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
De én pl. egyetemi környezetben látom ezt, gazdasági karon, hogy mennyire gyerekek még. Én 22 éves vagyok,teljesen másként látom a világot, mint ahogy a többség. Nekik az életük a bulizásról, d.gásról szól ami nem baj, mert én is szoktam. Csak emellett semmi más nem köti le őket, és eléggé céltalanok is.
Komoly bajban van az aki ebben a korosztályban akar normális kapcsolatokat (párkapcsolat, baráti kapcsolat) kiépíteni.
Kíváncsi vagyok, hogy Te és a többi nagy fikázó a magas lovon vajon mire fel keménykedik.
Sajnos a 30 körüliek sem sokkal különbek mint a kora huszasok. Persze a szokásos "T.A.K.!" itt is megmarad, de valljuk be - a baj nem ma kezdődött és időnként nem is olyan egyszerű dolog ez, hogy rá lehessen böffenteni hogy "Há' ez a 20-25 évesek hibája"...
Dugni tudnak?
Diplomájuk lesz?
Mind kettőre igen a válasz.
A többit még is kit érdekel?
Azt mondják, akkor vagy ember, ha diplomád van és nem tudásod.
Ez igen! Ez egy nagyon szépen megfogalmazott, érett válasz volt.
Őszintén, te is ugyanolyan éretlen vagy, mint a kortársaid - pontosan azért, mert ilyen sarkalatos véleményed van, és ilyen őszintén lenézed őket.
A világ közel sem ennyire fekete vagy fehér, amennyire te itt most beállítottad. Amíg ezt nem tanulod meg látni, addig te is ugyanolyan éretlen vagy, mint a kortársaid.
Ezzel egyébként nincs is baj. Ez a korszak ez erről szól - felfedezni a világot és önmagunkat. Majd elmúlik. :)
Egyébként pontosan ebben a korban lehet életre szóló kapcsolatokat kiépíteni - baráti kapcsolatokra is gondolva. Akikkel most együtt isztok és dugtok, azokkal 10/8 esetben később is barátok lesztek, ha már együtt nevelitek a gyereket. Mert együtt változtok, együtt nőttök fel (nem fizikai értelemben itt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!