Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan elvárt dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elvárt dolog manapság, hogy "kiélje" magát az ember?

Figyelt kérdés

és miért hiszik azt, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti az hogy "kiéli magát"?

Egyre több kérdésnél olvasom, hogy mindenkinek ki kell élnie magát, minél több dolgot próbáljon ki a szexben és ne csak egy emberrel. "Élvezze ki a fiatalságát"

Az egy dolog, hogy valakiknek erre tényleg szüksége van, késztetést éreznek rá, de miért kell ráerőltetni másra?

Én elég monogám típus vagyok, ismerem magam és soha nem lennék képes pl kalandokba,se ún. "laza"kapcsolatba belemenni. Ezzel szemben nem ítélek el mást, ha erre vágyik vagy teszi, de miért kell azokat lenézni vagy hazugnak nevezni, akik legszívesebben egy emberrel lennének? Miért nem lehet elhinni, hogy vannak ilyenek, akik erre vágynak?

Számomra a kiélés teljesen mást jelent, olyan dolgokat megtudok tenni egy komoly kapcsolat mellett is vagy éppen együtt :). Biztos, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, csak már kicsit zavar, hogy megvádolnak azzal, hogy nem ismerem magam és nem tudom hogy mire vágyok. Sőt, ma még hazugnak is lettem titulálva :/

20L

2013. szept. 18. 15:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
istennő vagy!
2013. szept. 18. 15:02
 2/23 A kérdező kommentje:
1- :DD köszi
2013. szept. 18. 15:08
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy elég sablonos válasz lesz, de ez van: manapság ez a divat, legyél bevállalós, élvezd az életed, csak a külső számít, minden médiumból ez árad lsd. yolo, swag és társai. Egyszerűen eltűnnek ezek a mára már konzervatívnak tartott értékek a fiatalok köréből: monogámia olyan értelemben, hogy nincs egyszerre több "kapcsolatom" és nem naponta/hetente váltom a partnereimet, és remélem nem fog meglepetésként érni, de én szinte biztos vagyok benne, hogy az oldal, de főleg a kategória használóinak legalább 80%-a nincs 18 éves, így akik ilyen gondolkodásúak, azok csak ilyen választ fognak adni.
2013. szept. 18. 15:08
 4/23 A kérdező kommentje:
sajnos leginkább 30-as nőktől és férfiaktól( akik nem hiszik, hogy léteznek olyan nők/lányok akik képesek lennének kitartani 1 férfi mellett) kapok ilyen "tanácsokat"
2013. szept. 18. 15:11
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Sz.rd le, másoknak mik az elvárásai. Tarts ki azok mellett az értékek mellett, amiket helyesnek ítélsz.

Én pontosan ugyanúgy vagyok ezzel amúgy, mint te.

2013. szept. 18. 15:14
 6/23 Shai-Hulud ***** válasza:
59%
hát pont azért van, hogy lehetőleg fiatalon próbálja ki, amit akar (nem kötelező jelleggel!!!), hogy aztán majd ne később, esetleg 10 év házasság után, kis gyerekekkel a családban jusson eszébe, hogy ő mennyi mindenből kimaradt, és azt most be akarja pótolni.
2013. szept. 18. 15:17
 7/23 October15 ***** válasza:
100%

Üdvözleheletem.

GYIK-en az "éld ki magad" párt tagjai 99%-a egy kiadós önmagával kiélést sem tudna felmutatni nem hogy mást :D

a "monogámia csak a farkasoknál van" párt tagjai pedig fele-fele arányban tevődnek ki a még életükben nem volt csajuk/pasijuk valamint a "jaj de csúnyán otthagytak pedig tökéletes vagyok" egyedekből.

mind 2 esetben ugyanaz a két lehetséges eljárási mód van: A: fejbe vágod egy péklapáttal B: le se ..rod.:)

ami az éld ki magadat illeti: persze a fűvel fával néhanapján a szomszéd kutyájával módi is egy megoldás de a haverokkal télen semmi közepén némi piával röhögni és hóangyalokat csinálni is megfelelő lehet kinek a pap kinek a pap ebe..

nem tudom nekem valahogy bőven elég egyszerre egy csaj ha meg épp tele van a tököm a nőkkel akkor egyszerű a megoldás: megyek hóangyalt csinálni, megsétáltatni a kutyát [figyelve a magát kiélni kívánó tinilányokra :D] v össze dobok vmit zongorán.

valahogy nincs hiányérzetem..

2013. szept. 18. 15:17
 8/23 A kérdező kommentje:

" lehetőleg fiatalon próbálja ki, amit akar (nem kötelező jelleggel!!!)" igen ezzel egyetértek, teljes mértékben. Nekem csak azzal van gondom, hogy sokan nem hiszik el(mert csak magukból indulnak ki), hogy másnak erre nincs szüksége, ezáltal lehazugozza a másikat, aki nem úgy gondolkodik, Azt elfelejtettem odaírni, hogy Tisztelet a Kivételeknek!! :) mert szerencsére vannak még.

October15 :DD jót nevettem a válaszodon. tetszett a kifejtésed

2013. szept. 18. 15:25
 9/23 anonim ***** válasza:

ennek az " éld ki magadnak " van egy átvitt jelentése, ilyenkor arra gondolnak a tőled idősebbek, hogy ami még általad most jónak, helyesnek gondolt dolog talán változni fog, tehát amikor azt mondják 20 évesen fiatal vagy egy életre szóló kapcsolathoz, vagy arra, hogy elkötelezd magad azt nem véletlenül mondják

ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell semmi olyat tenned amit nem akarsz, nem erőltet rád senki semmit szerintem, csupán azzal nem értenek egyet az úgymond " rutinosabbk " , hogy valami mellett fiatalon elkötelezd magad, és ebben igazuk van

senki nem mondja, hogy járj diszkóba, vagy minden héten mással feküdj le csupán csak, hogy kiéld magad, legalábbis szerintem

2013. szept. 18. 15:26
 10/23 A kérdező kommentje:

9- az a baj, hogy az elkötelezettségnek is szinte már negatív jelentése van, pedig pont hogy nem. Nagyon jó dolog, ha valakik régóta képesek együtt lenni, külső rossz hatások ellenére is.

Azért nem kell úgy gondolni rám, mint egy apácára vagy nem is tudom mire... szeretek én is bulizni, de mértékkel és a józan ész határain belül.

2013. szept. 18. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!