Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elvárt dolog manapság, hogy "kiélje" magát az ember?
és miért hiszik azt, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti az hogy "kiéli magát"?
Egyre több kérdésnél olvasom, hogy mindenkinek ki kell élnie magát, minél több dolgot próbáljon ki a szexben és ne csak egy emberrel. "Élvezze ki a fiatalságát"
Az egy dolog, hogy valakiknek erre tényleg szüksége van, késztetést éreznek rá, de miért kell ráerőltetni másra?
Én elég monogám típus vagyok, ismerem magam és soha nem lennék képes pl kalandokba,se ún. "laza"kapcsolatba belemenni. Ezzel szemben nem ítélek el mást, ha erre vágyik vagy teszi, de miért kell azokat lenézni vagy hazugnak nevezni, akik legszívesebben egy emberrel lennének? Miért nem lehet elhinni, hogy vannak ilyenek, akik erre vágynak?
Számomra a kiélés teljesen mást jelent, olyan dolgokat megtudok tenni egy komoly kapcsolat mellett is vagy éppen együtt :). Biztos, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, csak már kicsit zavar, hogy megvádolnak azzal, hogy nem ismerem magam és nem tudom hogy mire vágyok. Sőt, ma még hazugnak is lettem titulálva :/
20L
Egy szóval sem mondtam, hogy én korán akarok férjhez menni :D De tény, hogy leginkább olyanokkal kezdenék kapcsolatba, akivel a jövőt is eltudom képzelni. Nekem ez a normális másnak, meg .. más :D (mégse szólom le)
Igazából a válasz nincs meg a kérdésre, meg továbbra is olvasok olyan válaszokat, olyan véleményekre, mint az enyém, h: "korlátolt gondolkodású", "apáca", "nem tudod milyen szabadnak lenni" stb..
Én a korlátolt gondolkodásúakat inkább a buta emberekre mondanám, vallásos se vagyok, nemhogy apáca és azért elég szabadon gondolkozok, hiszen magam döntöm el, hogy mit akarok.
Akár újra is fogalmazhatnám úgy a kérdést, hogy "miért nem értik meg azok, akik "kiélik" magukat, hogy nem biztos , h másnak is ez kell? "(tiszt. a kivételnek)
Leginkább saját tapasztalat alapján akartam volna válaszokat, vagy akik kiélik magukat és tényleg nem hiszik el, hogy más inkább komolyabbra venné. Vagy esetleg olyanoktól, akik lenézik a másikat, ha nem él olyan "szabad" életet. ( mint ahogy itt szinte naponta olvasok ilyet vagy tapasztalom élőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!