Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is észre vettétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észre vettétek, hogy a fiatal 20-25 éves lányok, fiúk nagy része mennyire éretlen, butuska, egyszerű ember? TISZTELET A KIVÉTELNEK!!

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

De én pl. egyetemi környezetben látom ezt, gazdasági karon, hogy mennyire gyerekek még. Én 22 éves vagyok,teljesen másként látom a világot, mint ahogy a többség. Nekik az életük a bulizásról, d.gásról szól ami nem baj, mert én is szoktam. Csak emellett semmi más nem köti le őket, és eléggé céltalanok is.

Komoly bajban van az aki ebben a korosztályban akar normális kapcsolatokat (párkapcsolat, baráti kapcsolat) kiépíteni.

2016. dec. 3. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Eddig úgy gondoltam, hülyeség ennyire sarkítani a dolgot. DE! Most kezdek újra ismerkedni egy vacak kapcsolat után, és ijesztő, amit látok. Huszonévesek, akiknek az az életcéljuk, hogy otthon maradjanak anyucival.. Vagy, majd te eltartod őket. De azért te ne dolgozz, maradj otthon, várd haza, meg neveld a kölkeit. Aztán van az, ahol nincs téma. Mert semmi nem érdekli a gépezésen meg a facen kívül. Van az a ritka kivétel persze, de az már barátnős. Más kapcsolatába meg nem rondítok bele.
2016. dec. 3. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Igen, észrevettem, de ez nem véletlen.Ezek az emberek még a Gyerekek korában születtek, amikor is az a kollektív tudat volt a legerősebb, hogy gyereknek lenni jó, felelősséget vállalni nem szükséges a tetteinkért, gondolatainkért, bármibe belevághatunk stb. Ha szeretnéd, linkelek majd erről egy írást, elemzést, hogy miért van az, hogy manapság sok emberben egy "beszorult 2 és 10 év közötti fiúgyermek" munkálkodik, él.
2016. dec. 3. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
#11: 12-es vagyok és férfi, húszas éveim vége fele járok és mivel tudatosabb vagyok, mint egy átlag 20-30 éves ember nekem sem könnyű társat találnom. Még csak ronda sem vagyok vagy elhízott, tanulatlan, ostoba. Pont ezek ellenkezője. :P Szóval nem könnyű tervekkel, célokkal, érdekes egyéniséggel hozzám hasonló érzelmileg és fizikailag is teljesen független nőt találni, aki nem a múltban él és nem a jövőn kesereg, hanem derűs elfogadással veszi az élet akadályait, megpróbáltatásait és mindemellett meg tud maradni lelkületileg egy egészséges fiatalnak. :)
2016. dec. 3. 14:56
 14/17 anonim válasza:
Az azert van igy, mert nincs kenyszerhelyzet. A szulok fizetnek mindent, van hol lakni, okostelefon, meg internet azt kesz. Nincs igeny semmire, ez szerintem nem globalis problema. Ez kelet-europai problema, ahol a fejlodes 50 evvel le van maradva, mi erdekelje a fiatalsagot, a bulin kivul? Nekem pl nem lenne penzem bulizni kulonben nem tudnam kifizetni az alberletet tanulas mellett...Annak van erdeklodesi kore, akinek ki kell talalnia, hogy eljen meg. Az talalkozik sokmindennel, de a discoba meg a kocsmaba csak hulyekkel talalkozol. Erdekes az is, hogy a szorakozohelyek egytol egyik gazdag helyek, es nezz meg egy vasutallomast. Mindenki panaszkodik hogy nincs penz, de a cigi pia minden hetvegen van. Hogy lehet ez? Ugy, hogy a magyar tarsadalom abszolut alkalmatlan barmi erdemi tevekenysegre. Varja a csodat, bulizik, megveszi hitelre a telefont, autot, aztan este megy bulizni, a bank penzebol. Es ez senkit sem zavar. Hogy miert irtam ezt le? Mert erre nem sajnaljak. Nem fognak jovedelmezo dolgot csinalni, csak elisszak. Az egyetemi eletvitel egesz kiabrandito, egy nem letezo idealt kovetunk, a hu mekkora buli az egyetem. Kozben meg anyu apu nyogi a torlesztot. Ezzel nem is lenne baj, ha nem ekorul forogna. A nepnek oda van dobva a pia, cigi, iphone, majka meg gaspar laci, egytol egyik ertektelen marhasagok, dragan. Es ezzel eljatszogatnak, amig a politikusok uj banszamlat nyitnak svajcban a jovedeki adokbol ami az alkohol es cigin van. Errol konyvet lehetne irni, de kell egy bizonyos erettsegi szint ennek a felfogasahoz.
2016. dec. 3. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert senki és semmi nem ösztönözte-tanította őket önismeretre-céltudatosságra-önfejlesztésre, tehát az érzelmi-lelki részük fejletlen, így nincs meg bennük semmi, ami másra motiválná őket, mint a kanos-kancás szükségleteik.
2016. dec. 3. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
T.A.K...telepüpés arculati kézikönyv??
2018. febr. 2. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
A gazdasági rész: van adóságom, nem tudok dgni mert nincs kivel és nincs diplomám alig érettségiztem le, akkor én mi vagyok??
2018. febr. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!