Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt, aki valamikor még tinédzserkorában vagy nagyon fiatalon szeretett valakit, és még a mai napig valamelyest érdekli?
Ami volt, elmúlt.
Teljesen felesleges azon gondolkozni, mi lett volna, ha.
Nekem soha egyetlen egyszer eszembe ne jutott, pedig imádtam, szerettem azt a férfit. Szakított, ő tudja pontosan, h miért, ezt tiszteletben kell tartani. Kellett pár év, míg feldolgoztam.
Azóta családja lett, kétszer is, nekem is lett.
Ahogy tudtam kerültem, a mai napig is, megnézhetném face-n, de nem teszem. Szerencséra, háromszor, ha láttam a közel 30 év alatt, pedig itt él a környéken.
Más ember lettem, erősebb, bölcsebb, sanda gyanúm szerint ő lehet, azt hiszi maradtam kis naiv, de ez is mindegy :), és sajnos - férfi lévén - a realitást nem érzékeli megfelelően. 😂 Ezt most próbáltam finoman kifejezni, aki érti-érti, aki nem..., az meg így járt. 😎
Kérdező! Tedd el szépen emlékeidet a múlt fiókjába, a fiók kulcsát meg dobd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!