Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kattognak itt egyes férfiak azon, hogy a 30-as nők a kutyának se kellenek, mikor a valóságban egy ilyen korú nő már többnyire férjnél van?
Imádom, amikor elkezdik itt írogatni, hogy azok a lányok, akik 20 évesen válogathattak, 30 évesen kénytelenek leadni az igényeiket, és összejönni valakivel, akivel korábban sose tették volna (velük?).
Az igazság meg valójában az, hogy a 30-as nők nagyrésze már férjnél van, sokuknak legalább egy gyereke is van már, nem most jutnak el odáig, hogy elkezdenek ismerkedni.
Az elvált nőket most ne keverjük ide, de egy olyan nő, akinek már van egy gyereke, már csak az ő érdekében is sokkal jobban megválogatja, kit enged be az életébe, tehát az igények leadása itt megintcsak nem játszik.
Illetve ha én tegyük fel, fiatalon magas igényeket támasztottam a leendő partnerem felé szellemileg (hiszen a többség ilyen téren válogat jobban, akik meg nem, azok úgyis megtalálják egymást), akkor a korral és tapasztalattal idővel csak magasabb igényeim lesznek, hisz azt szeretném, a partnerem a szintemen legyen, és ne jóval alatta (fejben). Inkább egyedül, mint egy olyan emberrel, akivel nem tudok beszélgetni, nem értjük meg egymást.
A másik pedig: az összes lányismerősöm fiatalon (22-28 között) ment férjhez több éves kapcsolat után, nem 30 évesen kezdett el ismerkedni.
Akkor ez is csak egy újabb alaptalan GYK mítosz?
A vicc az, hogy a majdnem 30 éves nők dühöngenek ezen, lásd az állandó "van egy szemráncom, botoxoznom kell magam" nőci visszatérő rinyálását.
És sajnos már futottam bele olyan 30 felettibe aki képes volt a totális véleménytelenségre emiatt. Hosszabb távon nyomasztó az ilyen.
szerintem a 30-as egyedülálló nőkre gondolnak itt. Nem a már házas, kisgyerekes anyukákra :)
30-as nőként (és ide már a sima harmincat is nyugodtan beleveheted) valóban nem olyan egyszerű a helyzet, ha egyedülálló vagy, pláne ha családot szeretnél, gyerekeket. Nincsenek éveid találkozgatni, csalódni, hónapokig ismerkedni, megint csalódni, megismerni egy olyan férfit, akivel TÉYNLEG lehet családot alapítani, együtt élni vele, kiismerni, megnézni, hogy milyen ember, ha már leszállt a rózsaszín köd, hogy reagál az első komoly problémákra (ne akkor derüljön ki, amikor már ott a hitel, meg a gyerek). Ezek évek. Ha több nem is, de 2-3, még akkor is ha minden tökéletesen alakul és gyorsan találkozik a "nagy Ő-vel". Itt már lesz 33-34. És ha ott derül ki, hogy mégse fog menni a dolog, akkor szép lassan le is csúszik a családalapításról.
Egyetlen gond van egyedülálló, harmincas, családra, gyerkőcökre vágyó nőként: hogy erősen fogyóban az idő. Azt pedig se könyörgéssel, se pénzzel nem lehet venni.
Ha benned az van, hogy "inkább egyedül, mint...", akkor neked nem nehéz, mert önállóan is boldog vagy, nem a családalapítás foglalkoztat elsősorban. Ez pedig egyáltalán nem baj, de akinek ez a fontos, az bizony harmincasként már közel sincs olyan könnyű helyzetben.
ahogy én kivettem,az itteni komplexusosok,pont azt fogalmazták többször meg mint amit itt leírtál.
hogy majd csak akkor veszik észre,hogy egy nem adonisszal is lehet beszélgetni és nem kell elhajtani a fenébe azért mert nem a legelőnyösebb a megjelenése és nem éppen alfa pali.
ez még oké is,de az ilyen palival rendelkező nők meg sokkal nagyobb arányban kúrnak félre,mert azért csak kell nekik is egy igazi állat néha.
és ebbe is pont beleillik az amit írsz.
mert azokkal nem kell együtt élni,beszélgetni,tervezni.
csak élvezni ahogy a megértő,intelligens,szellemi igényeknek megfelelő palid háta mögött szenvedélyesen megdönget a kocsija hátsó ülésén:)
A női test az idő előrehaladtával ráncosodik,elveszti feszességét,narancsbőr,eres láb, és még lehetne sorolni. Ezek biológiai tények és az is biológiai tény,hogy a férfi szexualitás erősen a vizuális ingerekre alapul,szóval a kettőből csak akkor nem ismered be a következtetést,ha az önérzetedet bántja a természet működése..
Egyébként meg ti nők sokkal jobban kattogtok a témán,ahelyett,hogy elfogadnátok a szépségetek múlandóságát folyton bűnbakokat kerestek és levezetitek valakin vagy valakiken a frusztrációt.
Ez a korral járó szépség vesztés pedig azokat a nőket is bőven frusztrálja,akik már elkeltek,ugyanis nem csak a férje miatt akar jól kinézni a nő,hanem a többi nő és a társadalom elismerő (vagy irigykedő) pillantásai miatt is.És ahogy halad előre a korral,már nem tud ugyanolyan hatást elérni,mert a nála fiatalabbak kiszorítják őt.
Oh aranygaluska, de rég ettem már. De jó lenne most egy adaggal :)
Nem minden harmincas van férjnél sajnos nem mindenkinek olyan az élete hogy x évig él a párjával majd lánykérés-esküvő-gyerek és harminc évesen már van férje, gyereke, állása, pénze, autója, lakása. Ez csak keveseknek jön igy össze.
Azert vannak itt elegge eltevedt kerdezok is, ahogy ez a kerdezo.
S nagyjabol meg is vlaszoltad. Mivel a 30-as nok nagy reszenek van ferje s gyereke, igy akinek NINCS azon csak egyre no a tarsadalmi nyomas, s ezert ad le az igenyibol. Tik-takkol az a biologiai ora, a legtobbjuknel, nyilvan van kivetel en is ismerek nem egyet.
De egy 30 eves szinglinek osszetudsz rakni 3 ertelems mondatot, sanszos, a randi.
Ugyanez a lany 22 evesen, meg keresi nomagat, nem akar elkotelezodni, ezert Brad Pitt legyen a talpan aki meghoditja.
Nem kell hinni nekem, regisztralj tarskeresore, egy 28 eves normalisan kinezo srac kepeivel, a ket korosztaly teljesen kulonbozik.
30-as évek a legjobb időszak egy nő életében,persze csak annak akinek nincs rossz génállománya és nem itt éli az életét.Az itteni felfogás szerint a férfi test az idő előrehaladtával nem ráncosodik,öregszik,és mi nők mind gerontofilók vagyunk,imádjuk a lottyadt testet,farkat ,kopaszodást,őszülést :D
Közben a 68 éves nagymamám is csak a max. 35 éves pasikra mondja hogy "milyen jóképű férfi" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!