Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják a könyvmoly csajokat szürke egérnek itt sokszor, ha a valóságban nincs így?
Mármint itt az oldalon az "átlagos lány", "könyvmoly", "visszahúzódó", "szürke egér" mintha csak egymás szinonimái lennének
A valóságban meg rengetegszer előfordult, hogy pont akkor szólított meg egy jóképű srác (nem az én ízlésem, hanem a közízlés szerint jóképű), amikor épp nyilvános helyen könyvet olvastam várakozás közben.
(Valódi 1000 oldal és afelett könyvet, tehát nem egy tablettel/Ipaddal az ölemben ültem, és olvastam rajta valamit, ami akár könyv is lehetett volna)
Hát én értékelem, ha valaki olvas.
Szürke egér felfogás azoknak való, akik életükbe nem vettek egy könyvet sem a kezükbe. Utána meg irigykednek, hogy a másik többet tud náluk...
Véleményem szerint aligha mérvadó, hogy itt az oldalon mi minek a szinonimája, hisz tudjuk, hogy ez egy külön világ :D
Egyébként örülök, hogy vannak még olyan emberek akik olvasnak könyveket. Elég ritka manapság.
Engem més sosem szólítottak meg olvasás közben, pedig mindig úgy utazom. Szerintem nem a könyv miatt szólítanak meg. Ha szép vagy, úgyis megtalálnak, ha nem, akkor olvashatod a háború és békét, az sem érdekel senkit :)
L
Nem értem, miért kapcsolják össze egyből az olvasást tudással és intelligenciával.
Én sokat olvasok, mégsem gondolom magam műveltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!