Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kattognak itt egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kattognak itt egyes férfiak azon, hogy a 30-as nők a kutyának se kellenek, mikor a valóságban egy ilyen korú nő már többnyire férjnél van?

Figyelt kérdés

Imádom, amikor elkezdik itt írogatni, hogy azok a lányok, akik 20 évesen válogathattak, 30 évesen kénytelenek leadni az igényeiket, és összejönni valakivel, akivel korábban sose tették volna (velük?).

Az igazság meg valójában az, hogy a 30-as nők nagyrésze már férjnél van, sokuknak legalább egy gyereke is van már, nem most jutnak el odáig, hogy elkezdenek ismerkedni.

Az elvált nőket most ne keverjük ide, de egy olyan nő, akinek már van egy gyereke, már csak az ő érdekében is sokkal jobban megválogatja, kit enged be az életébe, tehát az igények leadása itt megintcsak nem játszik.

Illetve ha én tegyük fel, fiatalon magas igényeket támasztottam a leendő partnerem felé szellemileg (hiszen a többség ilyen téren válogat jobban, akik meg nem, azok úgyis megtalálják egymást), akkor a korral és tapasztalattal idővel csak magasabb igényeim lesznek, hisz azt szeretném, a partnerem a szintemen legyen, és ne jóval alatta (fejben). Inkább egyedül, mint egy olyan emberrel, akivel nem tudok beszélgetni, nem értjük meg egymást.

A másik pedig: az összes lányismerősöm fiatalon (22-28 között) ment férjhez több éves kapcsolat után, nem 30 évesen kezdett el ismerkedni.

Akkor ez is csak egy újabb alaptalan GYK mítosz?

2017. nov. 14. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt csak balek balázska terjeszti ha nem tűnt volna fel.
2017. nov. 15. 04:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a harminc amiről itt beszélnek, valójában negyven. Én a harmincas éveimben nagyon jól tartottam magam pedig már gyereket is szültem, mégis feszes, jó testem volt. 39 évesen több dolog történt velem és kissé lerobbant az egészségem,most ebből próbálok kilábalni. Most kezdem érezni hogy gyorsabban hízok és nehezebben megy le a túlsúly, a bőr nem annyira rugalmas stb. Most, negyven évesen. A harmincasoknak van még erre kb 10 éve. Amúgy ugyanez igaz a ráncosodásra is. A mimikai ráncokat leszámítva (ami egy mosolygós embernél ugye nem tragédia) nem jellemző még, most kezdem azt is látni, de még mindenki jóval fiatalabbnak néz. Gondolom egy-két év és akkor jön ez el. De ettől nem kell tartani abszolút. Aki értelmesen választ párt, az együtt tud élni ezzel, aki meg nem, az úgyis boldogtalan megfelelési kényszerben tengeti majd az életét. Én elváltam de csak normális gondolkodású pasival jönnék össze, ilyen felületes gyik huszárral, aki azt hiszi, nem öregszik, akkor sem alakítanék ki kapcsolatot ha egyedül maradnék. Egyedül lenni ugyanis nem tragédia.
2017. nov. 15. 06:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki nyugodjon le!

A 30-as nők is ugyanolyan kapósak, mint a 20-on évesek. A környezetemben az elvált gyerekes 30 év körüli nőket is mindig környékezi valaki. Sőt, még a 40-es korosztály is talál párt magának.

Nem értem, hogy mi ez a hiszti.

2017. nov. 15. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!