Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezekből a #meetoo történetekből, meg hogy minden közéleti személyiségről kiderül lassan, hogy szexuális zaklató mennyi az igazság?
Van aki látja, hogy felkapott dolog, és csak majmolásból kitalálja, hogy őt is zaklatták?
Így akar középpontban lenni?
Így akar felkapaszkodni egy híresebb emberen?
Perverzek kitalálnak ilyen történeteket, és névtelenül kiiratják pesten hallottam-ra?
Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták.
"Nyugi, egy hamis vád arról, hogy egy férfi megcsipkedte egy nő fenekét NEM fogja elrontani egy férfi életét (az usa jelenlegi elnöke pl perben állt a megválasztásakor, mert lefeküdt egy 13 évessel és ez a világon senkit sem érdekelt) viszont a nők életét megkeseríthetik az ilyenek."
Ja, akkor inkább vádoljunk meg a biztonság kedvéért mindenkit, mert azzal lefedtünk mindenkit és aki nem bűnös, annak úgysem számít. Világos...
# 48
Egyből gondoltuk, hogy nem észérveket fogsz felsorakoztatni. Általában ilyenkor jön a "grammar naziskodás". De ha már itt tartunk, a vesszőket a tagmondatok határán tesszük ki, amit az állítmányok száma határoz meg.
Alsós magyar.
Szerinted milyen előnye származik a metoos kiíróknak? Semmi.
Ha perről lenne szó, meg irdatlan kártérítésekről, akkor esetleg, ESETLEG feltételezném, hogy páran a pénzért csinálják.
Na de itt, egy közösségi oldalon nem megnevezve a zaklatókat mondd már meg, mi érdeke lenne a kiíróknak?
Ezek bizony mind igazat mondanak. Lehet, hogy az egyiket csak lecicázták, és neked ez nem számít, mert hétköznapi dolog, de bizony rengetegen vannak sokkal súlyosabb dolgokkal.
Egyszerű ember vagyok, ha velem ilyen sokszor megtörtént, biztos, hogy nem én vagyok fene különleges. Az ismerőseim történetei pedig alátámasztják ezt. Ahogy mindenki más sztorija is megerősít ebben. Ez létező és sumákolt dolog, amire most felhívják a figyelmet. Minden így kezdődik. 50 éve senki sem gondolta, hogy ennyi lmbt ember él a világon. Most is sokan kételkednek a zaklatások létezésében. Fel kell hívni rá a figyelmet, hogy ez világméretű jelenség, mert csak utána lehet tenni ellene, ha az érintettek és hozzátartozóik összefognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!