Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezekből a #meetoo történetekből, meg hogy minden közéleti személyiségről kiderül lassan, hogy szexuális zaklató mennyi az igazság?
Van aki látja, hogy felkapott dolog, és csak majmolásból kitalálja, hogy őt is zaklatták?
Így akar középpontban lenni?
Így akar felkapaszkodni egy híresebb emberen?
Perverzek kitalálnak ilyen történeteket, és névtelenül kiiratják pesten hallottam-ra?
Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták.
Biztos van ilyen is.
De a kampány addig nem éri el a célját, amíg a férfiak hasonló sérelmeire nem derül fény. Mert az kéne az utolsó lépés legyen...
# 1
Miért kell kollektíven férfiakról beszélni? Te ilyen agyhalott feminista vagy?
A névtelenek közt van a legtöbb kamu, hiába névtelen.. Ordít erről is, hogy kamu.. Szürke 50 árnyalata hobbi regényírók
"Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták."
Ez nekem is feltűnt, de nagyon nem tudom mire vélni. Vagy ilyen szimpátiából "ráhúzzák" a velük történtekre vagy tényleg baromi nagy baj van.
31/f
Persze, lányomat megerőszakolják én meg drága szivarral és itallal kínálgatom az illetőt, ez egyértelmű kamu. De le lehet szűrni a történetekből, hogy melyik a kamu.
Mondjuk azt azért elég könnyen el lehet hinni, ha valakit egy szórakozóhelyen nekinyomnak a falnak és alányúlnak, ez mindennapos eset sajnos.
Mindenesetre ennek nem a közéletben volna a helye, hanem inkább a jogi fórumokon, bíróságokon, rendőrségeken. Nekem ezek a megmozdulások ahhoz hasonlítanak, mikor jóval a születésem előtt "zsidóból készült szappant" tolják minden irányból a pofámba, mondván, hogy "nézd, milyen rossz". Igen, az, pláne, hogy közöm nincs hozzá. Majd ha lesz, közbe lépek, mert elítélem az erőszakot, molesztálást meg ezeket, mert ilyen vagyok. De épp ezért egyrészt hagyhatnának nyugtot a normálisaknak ezek az emberek, másrészt, ha sokszor kiáltunk farkast, az a mesében sem működött.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!