Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezekből a #meetoo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezekből a #meetoo történetekből, meg hogy minden közéleti személyiségről kiderül lassan, hogy szexuális zaklató mennyi az igazság?

Figyelt kérdés

Van aki látja, hogy felkapott dolog, és csak majmolásból kitalálja, hogy őt is zaklatták?

Így akar középpontban lenni?

Így akar felkapaszkodni egy híresebb emberen?

Perverzek kitalálnak ilyen történeteket, és névtelenül kiiratják pesten hallottam-ra?

Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták.

2017. nov. 3. 17:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
0%
Vicceltem szerencsere demonok se nem leteznek de számomra az a fura hogy csak mártirkodik mindenki mármint ha megakarnak erőszakolni akkor jogosan kinyomhatod a szemgolyójât
2017. nov. 3. 17:42
 12/49 anonim ***** válasza:
83%
Férfiaknak újdonság, hogy ez a nőknek a mindennapi élet.
2017. nov. 3. 17:44
 13/49 anonim ***** válasza:
18%
A baj ezzel csak az lehet, hogy a "kollektív bűnösség elvén" azok a férfiak is meglesznek bélyegezve akik sosem tettek ilyet, mert "úgyis mind ilyen".
2017. nov. 3. 17:45
 14/49 anonim ***** válasza:
85%
Ettől nem lesz minden férfi megbélyegezve. Aki normális, az tudja, hogy nem minden férfi ilyen
2017. nov. 3. 17:46
 15/49 anonim ***** válasza:
Komolyan az 13as?
2017. nov. 3. 17:49
 16/49 anonim ***** válasza:
Én még nő kezét se fogtam meg
2017. nov. 3. 17:52
 17/49 anonim ***** válasza:
Marmint ugy nem fogtam meg
2017. nov. 3. 17:52
 18/49 anonim ***** válasza:
19%
Itt igazából csak a zaklatás fogalmának az elmosása zajlik,minden közeledésre, ha azt nem a szőke herceg fehér lovon teszi rásütik,hogy ZAKLATÁS! Arról meg senki nem beszél,hogy sok nő önként és dalolva teszi szét a lábát vagy kapja be a horgot,hogy abból előnye származzon (és ezzel hátránya annak,aki meg a képességeivel jutna előrébb). Ez már kényes téma lenne,nem ilyen "engem is zaklattak" szintű bulvároskodás,így aztán nem is mernek erről nyíltan beszélni.
2017. nov. 3. 17:54
 19/49 anonim ***** válasza:
36%
Akkor jön az, hogy nem rib_nc hanem "mivan, irigykedsz te prűd örökszűz, mert te nem kellesz senkinek" :D
2017. nov. 3. 17:56
 20/49 anonim ***** válasza:
91%

Mennyire undorító, hogy valaki szerint ez kamu.

Az összes nőismerősömet zaklatták már. A leggyakrabban előforduló zaklatás, ha beszólnak vagy letapiznak, ez már olyan mindennapi, hogy fel sem tűnik, nem is veszi zaklatásnak az ember, ezért olyan sok a metoos.

Viszont életem során többször durván fogdostak, leszorítottak, beszorítottak, zsaroltak.. áh.. fel sem tudják fogni a férfiak..

Egyszer gimiben hallottam a mosdóban, ahogy egy lány sírva mesélte a barátnőjének, hogy a nőgyógyász izgatta. Szerintem nem mondta el senki másnak.

Kb 14 évesek voltunk akkoriban.

Népszerű lány volt, halkszavú, értelmes.

Nem szóltam semmit, gyorsan kimentem, hogy ne érezze megalázónak a helyzetet.

Ha az ember kicsit nyitott szemmel jár, az utcán is ki lehet szúrni, kit követnek, kihez simulnak hozzá a tömegközlekedésen.

Egyszer odanyomott a villamosajtóhoz valami beteg állat, és benyúlt a bugyimba. Halál lefagytam, csak vártam, hogy kinyíljon az ajtó és le tudjak szállni, egy fiú osztálytársam látta az egészet, de amint elkaptam a tekintetét lesütöttem a szemem, attól is féltem, hogyha szólok, egyértelmű lesz a helyzet és mit fog gondolni.

Rengeteg emberrel előfordul.

2017. nov. 3. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!