Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezekből a #meetoo történetekből, meg hogy minden közéleti személyiségről kiderül lassan, hogy szexuális zaklató mennyi az igazság?
Van aki látja, hogy felkapott dolog, és csak majmolásból kitalálja, hogy őt is zaklatták?
Így akar középpontban lenni?
Így akar felkapaszkodni egy híresebb emberen?
Perverzek kitalálnak ilyen történeteket, és névtelenül kiiratják pesten hallottam-ra?
Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták.
# 30
Ismerős.. Minden valahogy kinéző csajt végigkúrtak a vezetők a jelenlegi melóhelyemen is :D #meetoo
Biztosan rászálnak a témára a keselyűk, és lesznek kamuzók, meglovagolva azt hogy a figyelem középpontjába lehetnek.
De részemről nem is az a lényeg mennyi ebben az igazság. Hanem az, hogy nagyon jó terápiás célokra. A magam bőrén tapasztaltam ezt mennyit segít ha kiirod magadból vagy beszélsz róla. Ha eltemeted akkor csak növekedik benned, összezavar, elbizonytalanít.
+ ha megtanulnánk erről beszlni nyíltan akkor kevesebb áldozat lenne extrémebb esetben. Pl szexuális zaklatásnál ha kiállna a nő magáért, és nem hallgat róla akkor nem lesznek további áldozatok ha elkapják az illetőt.
Szóval szerintem az jó, hogy elkezdtünk beszélni róla.
Én egyik exem fenekét megfogtam egy bulin, aztán összejöttünk, most jöttem rá, hogy szexuális zaklató vagyok :(
De olyan is volt, hogy egy spicces csaj lesmárolt, és elég erősen belemarkolt a hajamba, mondhatni fájt is! :( megyek írok egy #meetoo posztot erről a traumáról
Fogalmam sincs, hogy mennyi az igazság és mennyi a hírnévért kitalált műbalhé, de rengeteg embert molesztálnak, zaklatnak kortól és nemtől függetlenül.
Itt olvashattok sztorikat, a legkorábbi 2014-es, szóval nem a mostani nagy rivaldafényt kapott dolgok miatt derült ezekre fény. (Van minden, kisgyerekek molesztálása, hétköznapi szexizmus, szexuális zaklatás, nemi erőszak.)
34-es ha nem látod a különbséget a zaklatás és aközött amit leírtál akkor gondolom a szex és a nemi erőszak közötti határ se világos.
Valami attól lesz zaklatás vagy nemi erőszak ha az egyik fél nem akarja a másik mégis ráerőlteti magát.
Úgy gondolom ezt nemtől és kortól függetlenül senkinek nem szabadna megtennie másokkal és nem olyasmi amit egy legyintéssel elintéz az ember.
A tény, hogy jobban aggódtok amiatt, hogy talán esetleg 1-2 nő befüllenti, hogy egy híres pasi megmarkolta a fenekét, mint amiatt, hogy hollywood egy rakás pedofilból, zaklatóból és erőszaktevőből áll, akik kihasználják a hatalmukat és a befolyásukat, hogy azt csinálják a nőkkel és a gyerekekkel, amit akarnak kib...szottul sokat elmondd a társadalomról, amiben élünk.
Nyugi, egy hamis vád arról, hogy egy férfi megcsipkedte egy nő fenekét NEM fogja elrontani egy férfi életét (az usa jelenlegi elnöke pl perben állt a megválasztásakor, mert lefeküdt egy 13 évessel és ez a világon senkit sem érdekelt) viszont a nők életét megkeseríthetik az ilyenek.
Oké, végül is persze, ki hisz pár ostoba luvnyának, akiknek a szava köztudottan nem ér semmit ( [link] ) de lehet olvasni olyan esetekről, hogy pl a disney pedofíliáért börtönben ült(!!!!!) embereket alkalmaz. Elijah Wood, meg más híres emberek is elmondták már interjúkban, hogy hollywood gyerekprostitúcióra és nemi erőszakra épült, amit ők a saját szemükkel láttak, és mégsem csinál senki semmit.
Szóval kérdem én: tényleg AKKORA lehetetlenség lenne, hogy a híres férfiak nőket fogdosnak/zaklatnak/erőszakolnak?
Nem. Viszont nektek ez nem fontos, ti szeretitek ezeket a férfiakat, felnéztek rájuk, élvezitek a filmjeiket vagy zenéiket, szóval soha nem lesz mérvadó számotokra pár hülyep...csa hadoválása.
(Meg itt van még egy dolog, amit marhára nem értek veletek kapcsolatban... Miért amiatt aggódtok a menekültekkel kapcsolatban a legjobban, hogy nőket erőszakolnak? Ne értsetek félre, tisztában vagyok vele, hogy egy még a miénknél is férfiközpontúbb társadalomból jöttek, szóval nem nagyon akarom őket én sem itt tudni, de ti miért akarjátok "megvédeni" a nőket tőlük, mikor minden nő, aki most beszámol a sztorijáról hazug és megbízhatatlan? Ez olyan "a mi nőinket csak mi erőszakolhatjuk" dolog?)
"az usa jelenlegi elnöke pl perben állt a megválasztásakor, mert lefeküdt egy 13 évessel és ez a világon senkit sem érdekelt"
Ettől a mondattól nem is olvastam tovább a hozzászólásodat. :D!
Egy tipikus konteós hülye vagy aki kint áll és nézi az égboltot, hogy mikor chemtrailezik össze a gyíkemberek.
Ti nem vagytok normálisak, ha azt hiszitek valami kamu ezekből.. idióták.. és a durvábbakat le sem írtam.
Egyébként itt írta valaki, hogy nem normális a szexuális tárgyként tekintés.
Hát engem ez a része abszolút nem zavar. Nyugodtan dumáljon arról két pasi, mennyire megdugna, meg ilyenek, az se zavarna, ha harmadik féltől hallanám, hogy xy rám van gerjedve, de ne szólogasson be nekem, főleg ne érjen hozzám, és ne szorítson sarokba.
Mindenki úgy éli meg a szexualitását ahogy akarja, amíg mindkét félnek kedvére van a dolog, de előbb ki kell kérni a másik véleményét és beleegyezését, mielőtt alányúlok vagy a mellét fogdosom.
Egyébként egy rakás sztorim van, buszon mellettem álló pasi simogatta a mellem, én meg közelebb húzódtam az ablak felé ülő sráchoz, hogy ne érjen el. A srác látta és nem tett semmit.
Vagy mikor én ültem az ablak mellett, az ölemben volt a táskám, beült mellém egy vén fazon, az ölébe vette az utazótáskáját és a táskák takarásában nyúlt a 2 combom közé.
Egyszer meg egy irdatlan kövér férfi szorított a kapaszkodóhoz és dörgölőzött hozzám, akkor kezdtem a gimit 12 évesen, miközben egy bolond hajléktalan beszélt hozzám valamit a szemén lévő sebről.
De buli után az éjszakain állva is nyúlt alám egy lentebbi lépcsőn álló férfi, és még ezeregy eset volt.
A villamosos nyulkálónak meg még mindig emlékszem a fehér edzőcipőjére, pedig 10 éves sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!