Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezekből a #meetoo történetekből, meg hogy minden közéleti személyiségről kiderül lassan, hogy szexuális zaklató mennyi az igazság?
Van aki látja, hogy felkapott dolog, és csak majmolásból kitalálja, hogy őt is zaklatták?
Így akar középpontban lenni?
Így akar felkapaszkodni egy híresebb emberen?
Perverzek kitalálnak ilyen történeteket, és névtelenül kiiratják pesten hallottam-ra?
Mert ahogy nézem lassan fél Magyarországot megerőszakolták.
"Mennyire undorító, hogy valaki szerint ez kamu.
Az összes nőismerősömet zaklatták már. "
Mennyire undorító vagy, hogy olvasni sem tudsz. A kérdező által belinkelt KAMU pont egy fiúról szól.
Valamilyen szinten szinte minden nőt zaklattak már.
Engem nem erőszakolt meg senki, viszont a gimis évek alatt rendszeres volt, hogy a fiú osztály/évfolyamtársaim benyúltak a lábam közé és puncin markoltak, fogdosták a mellem, a seggrecsapkodást már meg sem említem, annyira alap. Egy félig-meddig "elit", egyházi gimiben csinálták ezt. Megpofoztam őket cserébe, és erélyesen felszólítottam őket, hogy ne nyúljanak hozzám többet, de nem hatott. Azt mondták, hogy még így is megéri.
Az tinilányként fel sem merült bennem, hogy felnőtteknek szóljak, mert utána még én lettem volna megalázva és kiközösítve, amiért árulkodok, és simán esélyes, hogy rosszul jöttem volna ki ebből minden téren.
És nem csak velem csinálták ezt. Ezért mondom, hogy valamilyen szintű zaklatáson rengeteg nő átesik, és még mindig sokan elbagatelizálják, pedig be kéne ezt már végre fejezni.
Egyébként semmi, se SEMMI bajom nincs kollektívan a férfiakkal, már a gimiben is a többség normális, tisztességes volt, de elég volt 4-5 olyan fajzat, amilyenről írtam. Azóta pedig pláne, teljesen normális kapcsolatban élek és nem haragszom senkire, aki ellenem nem tett semmit.
Viszont a nőket (és férfiakat) zaklató, megerőszakoló, és az ezeket elbagatelizáló f.aszkalapokról/p.icsákról megvan a véleményem.
Jó ég, végig sem olvastam a kommenteket...
A #metoo azt jelenti, hogy BÁRMILYEN szexuális zaklatás ért, pl megfogták a segged a metrón, beszóltak neked az utcán, stb
Mert ezek nem normális dolgok, hogy valaki egy szexuális tárgy.
Pedig így kezelik a nőket férfiak.
Ha valaki rendesen utána néz ennek, akkor többet lát, mint botrányos sztorikat. Azt latja, hogy társadalmilag elfogadott, ha egy nőt megaláznak. Ha egy tizenéves kislánynak azt mondják az utcán, hogy jól megbsználak. Ha egy nőre verik a tömeg közlekedésen. Ha egy lányt taperolnak. Ha egy nőnek barátilag egyre feljebb simogatják a combját. Mert ezek azok, amik gyakorlatilag minden nőt érintenek. Mert ez az,ami minden nővel előfordul. Igen, a ti lányotokkal/feleségetekkel/anyátokkal/húgotokkal is.
Jaj, nem tolta neki tövig egy mocskos perverz. És? Attól még ugyanúgy bántották.
Lány vagyok, és én is sokkosan éltem meg az első nőgyógyászati kezelést, valószínű az a lány is azért sírt, és fogalma sem volt róla, hogy valójában mit csinált az orvos.
Te neked meg annyi eszed van mint egy marék lepkének, hogy itt kavarod a szart és korbácsolod a hangulatot ilyen homályos félsztorikkal.
Az a probléma, hogy TÉNYLEG minden második nőt ért atteocitás. Csak mindenki úgy tesz, mintha ez nem létezne.
Sajnos az, hogy a villamoson valaki hozzád dörgöli magát, vagy hogy egy férfi felettes megfogja a feneked, az teljesen mindennapos.
A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán nem ritka a nemi erőszak sem. Személyesen is több nőről tudom, hogy vele is megtörtént. Elég bizalmas kapcsolatban vagyok velük, hogy tudjam, hogy igazat mondtak. (Barátnő, rokon, közeli családtag.)
Velem is megtörtént. 12 évesen, a szüleim barátja (nős, nagyapám korú, köztiszteletben álló ember). Biztos túl kihívó volt, hogy nincs mellem a kiscicás póló alatt. :/
Sajnos azt látom, hogy ennek a nagy "metoo" divatnak semmi pozitív haszna. A legtöbb gyökér elintézi annyival, hogy ahogy a "mai nők" öltöznek és viselkednek, meg is érdemlik. Így, egyetemlegesen mindenki.
"férfi felettes megfogja a feneked"
Férfi felettesek általában nem feneket fogdosnak, hanem szétkúrják az alkalmazottakat. Persze az ő ellenkezésül nélkül.
Az a probléma, hogy egyesek úgy csinálnak, mintha a zaklatás automatikusan férfi=>nő irányú lenne, és a másik irány vagy nem létezne, vagy nem kellene vele foglalkozni, mert vagy ritka, vagy annak látszik, vagy akivel férfiként ilyen megtörténhet az nem is férfi stb. stb. (relativizálás?)
Tehát akinek a zaklatás tényével van (szerintem jogosan) problémája, annak ezt nemtől függetlenül kellene megfogalmaznia, különben eléggé egyoldalúan (és férfigyűlölően) hat ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!