Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keverik itt az átlag, a telt és a túlsúlyos nő fogalmát?
Néha fáj olvasni, mi kerül itt kiírásra, és mennyire rombolhatja sok lány önképét.
Tudom, a megítélés mindig szubejktív marad, de azért egy átfogó kép kéne legyen.
Tehát szerintem:
Vékony:
Átlagos:
Telt/duci:
Túlsúlyos:
Sajnos elhízni nem csak mértéktelen evéstől, hanem hormonális problémáktól, baleset okozta (ideiglenes) mozgásképtelenségtől, és még ezer más okból el lehet.
Az olyan kommentek pedig (függetlenül attól, mennyire komolyan gondolja az írója), hogy onnantól duci egy nő, hogy nincs leszálkásítva, romboló hatásúak nem csak a molett, de az átlagos, sőt nem ritkán az objektíve vékony lányokra is. Aki kicsit befolyásolhatóbb, azt csak mélyebbre taszítják ezzel a testképzavarba.
Nem kell mindenkit vonzónak látni, nem kell dícsérni, de el lehet menni mellette csendben, és békén lehet hagyni.
Nekem semmi bajom nincsen magammal.
Ha akarnék, lehetnék 50kg, de nem akarok, mert nem szeretnék ismét egészségügyi gondokat.
Azonban ha te elégedett vagy magaddal, miért zavar, hogy nem mindenki olyan vékony, mint te?
Ki merem jelenteni, a kettes is ugyanolyan egészséges, mint az egyes
Aha, nincs bajod magaddal: "Nem kell mindenkit vonzónak látni, nem kell dícsérni, de el lehet menni mellette csendben, és békén lehet hagyni."
Csak azt ne mondd hogy azert tetted fel a kerdest mert az utcan rendszeres alpari kritikak erik az anorexia hatar felett 3kg-al levo lanyokat.
"Megkérdezhetem esetleg, mikor vesztetek össze, te meg az ékezetek?"
Ez nagyon erett volt.
Nem magam miatt tettem fel a kérdést, sosem ért még személyes kritika az alakom miatt.
Viszont én több dolgot is kérdeztem tőled, melyekre nem válaszolsz.
Miért baj, ha nem mindenki olyan vékony, mint amilyen te vagy? Komolyan aggódsz a duci nők egészségéért? Vagy egyszer megbántott egy? Vagy miért?
"Viszont én több dolgot is kérdeztem tőled, melyekre nem válaszolsz."
Semmi bajom egyik sulycsoportal sem, azzal sincs aki nem olyan mint en.
Írd be a googleba, hogy szalagavató budapest, ki fog dobni egy rakás filigrán xses méretű 19 évest és pár nagyobb Ses max Mes csajt
Az egyetemista elsősöknél sok az idősebb, így az nem megfelelő képet, ott már az Ses méret az átlag és M, L a dundibbaké.
Ez meg a legnagyobb butaság, hogy akin pluszkiló van, az nem tehet róla. Ilyet még csak a dundibbaktól hallottam, akik 2x akkora adagot ettek mindenből, mint én.
Átlinkelném a mi és az ismerőseim végzős gimis képeit, én voltam a 4. Legvékonyabb lány 45 kilóval, és xxses ruhákat hordtam, mégis teljesen egészséges voltam a 170 centimhez. Googlezd be a szalagtűzőket és a ballagásokat Bpn, fel fog tűnni, hogy egy 20 éves lány xses méretű, ha máshoz nem is tudsz viszonyítani, ott lesz egy osztályfőnök alapnak
Jó, rendben, legyen.
Én már rég nem vagyok gimnazista korú, de mint írtam, akkoriban valóban 50kg voltam 170cm-hez. Jó, 45kg nem voltam már 12 éves korom után, de fenntartom, az olyan mértékű vékonyság már genetika.
Közel így a 25-höz nem tartom magam ducinak az 57kg-mal, mondjuk nem is 17-18 évesekhez hasonlítom magam.
Am a ruhaméretekre nem lehet adni, nekem is a legtöbb ruhám XS (kivétel kabátok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!