Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keverik itt az átlag, a telt és a túlsúlyos nő fogalmát?
Néha fáj olvasni, mi kerül itt kiírásra, és mennyire rombolhatja sok lány önképét.
Tudom, a megítélés mindig szubejktív marad, de azért egy átfogó kép kéne legyen.
Tehát szerintem:
Vékony:
Átlagos:
Telt/duci:
Túlsúlyos:
Sajnos elhízni nem csak mértéktelen evéstől, hanem hormonális problémáktól, baleset okozta (ideiglenes) mozgásképtelenségtől, és még ezer más okból el lehet.
Az olyan kommentek pedig (függetlenül attól, mennyire komolyan gondolja az írója), hogy onnantól duci egy nő, hogy nincs leszálkásítva, romboló hatásúak nem csak a molett, de az átlagos, sőt nem ritkán az objektíve vékony lányokra is. Aki kicsit befolyásolhatóbb, azt csak mélyebbre taszítják ezzel a testképzavarba.
Nem kell mindenkit vonzónak látni, nem kell dícsérni, de el lehet menni mellette csendben, és békén lehet hagyni.
Kifejtenéd, utolsó, mit takar nálad az "átlag" és a "normál"?
Én magát a "normál" kifejezést nem igazán szoktam használ, hiszen normális az is, aki vékony például.
Hangsúlyozom, ez most csak szerintem.
Azért ne szórakozzunk már. Egy 20 éves lánynál nem ezek a normák. Egy 30 évesnél esetleg, bár szerintem az általad linkelt 3as nem nőiesen telt, hanem szimplán duci.
Ahogy öregszenek az emberek, úgy nő az elhízás aránya, 25 alatt az általad linkelt vékony lány az átlagos, és alatta egyel vannak a vékonyak, akik már feltűnően vékonyak, de még mindig nem betegek vagy gebék.
Továbbá az általad linkelt telt nő kb 68 kg lehet, ha 170 centi. Ha eltűnne róla minden izom, csak a zsírmennyisége maradna, attól meg ugyanolyan zsíros a teste, még akkor is, ha ránézésre átlagosnak méretűnek látszana. Így átlagos súllyal és átlagos mérettel is bőven dundi, hisz a zsírmennyisége nem változott, csak a kevés izom miatt kevésbé feltűnő.
"Akkor miért nem aláz minden ember másokat?"
Minden ember alazott mar meg minimum akaratlanul masokat, biztos hogy veled is elofordult mar. Valoszinuleg az is hogy szandekosan bosszut altal mar valakin.
Es meg mindig arrol beszelsz hogy masok miert viselkednek ugy ahogy.. Miert nem erted meg hogy nem tudod befolyasolni? Vagy a sajat hozzaallasodon valtoztasz vagy szenvedni fogsz.
44, a genetika 20 éves korban is genetika, tehát ha valaki nem olyan típus, mint az egyes, hanem olyan, mint mondjuk a kettes, akkor olyan is marad. Vagy esetleg nekiáll komolyan sportolni, edzett lesz, de törékeny, filigrán sosem, mivel azt a vázrendszer adja (csípő szélessége, váll szélessége)
Nem néz ki minden 20 éves lány úgy, mint az egyes, hiába 20 évesek, és nem is kell úgy kinézniük.
Illetve szívesen megnézném a 20 éves normákat szerinted. Tényleg érdekel, nem azért írom, hogy bántsalak. Értékelném, ha linkelnél néhány képet a fenti mintát követve, csak hogy egyértelműbb legyen, mire gondolsz, mert így fennáll a veszélye, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!