Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti nő vagyok, mégis sokaknak tetszem?
Az itteni tömeges megítélés szerint átlag alatti nő vagyok, 1-2/10 maximum. Valóban természetesen nézek ki, nem festem a hajam, a szemöldököm, keveset szoktam sminkelni is. Illetve átlagos ruháim vannak, azokból se sok, nem szeretem a feltűnést.
Viszont eddigi életem során 10-ből 9szer tetszettem annak, aki nekem is tetszett.
Most is kapcsolatban vagyok már több, mint 4 éve.
Szóval akkor hogy van ez?
(Nem vagyok elhízva, az alakom átlagos/vékony, nagy mellekkel, vékony derékkal, és az arcom sem csúnya, szép szemem, szép szám van, nincs aknés bőröm sem rohadt fogaim)
Én nem tudom ki hogy van vele, én is több éve párkapcsolatban vagyok és ebből kifolyólag nem is érdekel, hogy kiknek tetszem.
Te viszont feltetted ezt a kérdést. Elárulod az okát?
"az alakom átlagos/vékony, nagy mellekkel, vékony derékkal, és az arcom sem csúnya, szép szemem, szép szám van"
Hagyjukmáár. Akkor mitől lennél átlag alatti, 1-2/10? Én például TÉNYLEG átlag alatti vagyok, sőt, kifejezetten csúnya. Akkor én 10-ből mennyit "érdemlek"? -5000?
#7:
téged sem az eszed miatt szeretnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!