Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem merek mosolyogni, csunyak...

Nem merek mosolyogni, csunyak a fogaim, megis sokaknak tetszem. Csak keves az onbizalmam?

Figyelt kérdés

13 eves lany vagyok, a fogaim szepek lennenek, csak az elso ket fogam kicsit maskepp all, mint kene, kicsit elorebb. Mindegy, nem tudom elmagyarazni.

A lenyeg, hogy nem merek mosolyogni ugy oszinten a fogaim miatt. De egyebbkent szep vagyok, sokan megdicsernek es sok fiaunak tetszem, de a mosolyom miatt az onbizalmam nem az igazi.

Fogszabalyzom jovore lesz.

Persze ne ugy kepzeljetek el, hogy olyan komoly vagyok emiatt meg minden, sokat szoktunk a baratnoimmel is nevetni, csak emiatt nem merek nyitott szajjal mosolyogni. Pedig az jobban is all.

Szerintetek hulyeseg az egesz, es mosolyogjak nyugodtan, vagy jogos hogy nem merek?

2017. szept. 9. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ket fog miatt nem fognak elundorodni toled az emberek... Senki sem tokeletes
2017. szept. 9. 12:49
 2/2 anonim válasza:
teljesen megertelek, nekem pomt ugyanez a problemam... belem szerelmesek, csak ha egy pillantra nyitott szajjal mosolygok rogton eszembe jutnak a nyamvatt fogak elol...😢kitartas a fogszabalyzoig😘
2018. jan. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!