Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keverik itt az átlag, a telt és a túlsúlyos nő fogalmát?
Néha fáj olvasni, mi kerül itt kiírásra, és mennyire rombolhatja sok lány önképét.
Tudom, a megítélés mindig szubejktív marad, de azért egy átfogó kép kéne legyen.
Tehát szerintem:
Vékony:
Átlagos:
Telt/duci:
Túlsúlyos:
Sajnos elhízni nem csak mértéktelen evéstől, hanem hormonális problémáktól, baleset okozta (ideiglenes) mozgásképtelenségtől, és még ezer más okból el lehet.
Az olyan kommentek pedig (függetlenül attól, mennyire komolyan gondolja az írója), hogy onnantól duci egy nő, hogy nincs leszálkásítva, romboló hatásúak nem csak a molett, de az átlagos, sőt nem ritkán az objektíve vékony lányokra is. Aki kicsit befolyásolhatóbb, azt csak mélyebbre taszítják ezzel a testképzavarba.
Nem kell mindenkit vonzónak látni, nem kell dícsérni, de el lehet menni mellette csendben, és békén lehet hagyni.
20 evesen a normalis az az 1.es kep. Kar ezen vitatkozni, a normalis az ha nincs az emberen 1-2 kg-nal tobb sullyfelesegl. Nyugodtan ra lehet fogni a hormonokra meg a genetikara, megis vannak olyan nepcsoportok ahol az elhizas nem letezik.
Az ulo munka, keves mozagas, egeszegtelen etelek, rossz alvas, sok stressz tulsullyossa teszi az embert ha genetikailag hajlamos ra. De, ez nem kifogas, a genetikai hajlam nem jelenti azt hogy egeszeseges eletmoddal ne lehetne olyan barki mint az 1.-es kepen van. Vannak nepcsoportok akiknek sikerul, vannak akiknek nem.
Teljesen felesleges az elhizas fokait becezgetni.
A kettes lányon továbbra sincs felesleg, és továbbra sem túlsúlyos. Nagy melle van, de azon túl én nem látok rajta "felesleges" zsírt.
Vagy tán minden 20 évesnek kis melle kéne legyen? Látod, milyen értelmetlen ez így....
A második képen sincsen elhízva.
Ezek szerint a vékony lányoknak is lehetnek komplexusaik és testképzavaruk, nem csak a telteknek.
Voltam majdnem annyira vékony, mint az egyes, alig 50kg 170cm-hez. Nem voltam ennyire filigrán, és körte alkat sem, de vékony. Azt eredményezte, hogy kimaradt a menstruációm, és állandóan elájultam.
Tehát én nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen vékony legyek, ahogy sokan mások sem.
57kg vagyok jelenleg, 54kg az ideális álomsúlyom (170cm szintén)
Leginkább a genetikájuk miatt és a vázrendszer miatt.
Az egyes körte, genetikailag karcsú. A második pedig homokóra, eleve más felépítéssel, csontozattal.
A második, ha lefogy sem lesz pici melle. 50kg-san sem /=AA mellem volt, hanem 70D, és megmaradtak az arányaim jellegezetes homokórának (90-61-91). 19 éves voltam ekkor, tehát jó, mondhatjuk, én is vékony voltam 20 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!