Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.

Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.

23/N

2017. okt. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező ,tapasztalatlan vagy . A jelenlegi párod azt mondja amit hallani akarsz és elvár a társadalom. Nagyon kevés férfi vállalja fel nyílt színen ennek ellenkezőjét,hogy a gyerekvállalás nem a szíve csücske ,de végül is jó ha van utóda ,meg továbbviszik a nevét,de igazából ugorna 20 évet az időben mikorra már felnőtt a gyereke. De amikor már ott a kész helyzet és megtapasztalja hogy mivel jár a babázás és nem kezeled jól hanem hangoztatod az elveidet ,akkor menekülnek -ideig óráig bírják összeszorított foggal aztán már bárki jó lenne csak ne azzal a betokosodott aszex házisárkánnyal kelljen lenni aki mártírkodáshoz ért már csak.

Az egész női házimunka ,mondom ezt nőként családosként nem nagy dolog. 'mosok főzök takarítok' ez szokott lenni a mártír hármasjelszó, de mi a mosás? 10 perc míg bedobom a ruhát nyomok két gombot aztán 2 óra múlva 15 perc kiteríteni. Főzés: nem én vagyok a michelin csillagos szakácsnő aki 3 fogásos étket készít reggel 8-tól délig kavarja a lábas alját,szóval nekem maximum fél óra 40perc egy étel elkészítése ,a sütő meg akkor is süt ha nem állok előtte és nézem bután..nem sütök kétnaponta tortákat ,dagasztok kenyeret kézzel,nem készítek házilekvárt meg mézecskalács szíveket a párom is így szereti,nem is igényelne mást. De szoktam rendelni is készételt van tucat házhoz szállító cég és járunk étterembe is.

Takarítás: fél óra alatt végighúzom a porszívót hetente egyszer, kéthetente 1 óra portalanítás 2havonta ablakpuceva 1 óra. Húha ,meg vagyok halva.Nem várjuk az angol királyi párt naponta szóval ha valami nem ragyog pont teszünk rá magasról.. Erre írom hogy mi is itt a nagy vaszizdasz ami miatt ne jutna idő a párunkra?

Biztos a képeskönyvben nem én vagyok a minta háziasszony de a párkapcsolatunk tökéletes sok éve, a gyerekünk is okos szép meg amit szoktak ilyenkor mondani :D Gyerek : amíg kicsi eszik alszik játszik ,nagyon jól elvan ,nem kell közben sem megszakadni sem fejen állva visítozni és szaladgálni mint a megtébolyodott,és nem is kell lemenni ebihal szintre és felnőttként úgy viselkedni mint egy alsó tagozatos óvodás , amit sok nőtárs tesz sajnos.És még posztolják is a netre.. Felnőttként kell viselkedni a gyerekkel is ,racionálisan következetesen .

Gyerek mellett jut időm a páromra is meg magamra is,jut idő sportolni, én azt nem értem mit tudnak ezen felfújni és mitől agyonverten fáradtak a többiek minden egyes nap ? Éjszaka volt néha hogy apró korában sírt ,persze az nem örömünnep ,megnéztem mi baja, ha minden rendben volt nem volt éhes vagy nem volt a pelenka teli ,nem volt láz orvosi eset ,akkor visszatettem és mentem aludni. Nagyon hamar megszokta a baba ,hogy nem ér el előjogokat ordibálással.

Mindent a helyén kell kezelni,gyereket párkapcsolatot meg magunkat is ,és nem eltolódni csak egy irányba. A párom szeret nem hagyna el ,tudomásom szerint nem csalt meg ,és nagyon szereti a lányunkat is aki már 9 éves . Több gyereket nem tervezünk nekünk egy volt a terv és elég is ennyi számunkra.

2017. okt. 23. 15:57
 72/76 anonim ***** válasza:
59%
70: ha neked nem kézzelfogható előny, hogy valamire rendszeresen büszke vagyok, akkor - és ezt most minden bántás nélkül írom - lehet, hogy aspergeres vagy vagy valami ilyesmi. Vagy csak nagyon fiatal férfi, < 20. Én is eléggé ilyen voltam, jobb ezzel vigyázni.
2017. okt. 23. 16:00
 73/76 anonim ***** válasza:
54%

Jó, de ez ilyen sablonduma amit minden szülő viszhangoz. Emiatt nem tűnik nekem egy acèlos èrvnek.

2017. okt. 23. 16:21
 74/76 A kérdező kommentje:

71: "A jelenlegi párod azt mondja amit hallani akarsz és elvár a társadalom"

Hadd ismerjem jobban a páromat, mint te :)

2017. okt. 23. 16:29
 75/76 anonim ***** válasza:
92%

VIII Edgar : Én azt az érvet kedvelem legjobban : azért szülj gyereket hogy legyen ki rád nyissa az ajtót öregkorodban :D

Na nem ez vicc,nem ezért ..egyrészt akárhogy nézzük biológiai lényként a reprodukció alap létkérdés,egyfajta halhatatlanságot jelent,ha tisztán materiálisan gondolkodunk..de más részről miért NE vállalnánk gyereket? Sok olyan érzést ,tapasztalatot ,élményt ,kaphatsz gyerekesként amit másként nem kapnál meg. És egy izgalmas kaland a dolog ,amit érdemes kipróbálni. Fogd fel így ,ennél racionálisabban nem lehet leírni ,mert ha forintosítjuk a dolgot akkor anyagi csőd az egész :)

A másik 58 %-os ,aki nő

2017. okt. 23. 16:31
 76/76 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanannyira gáz ha nem terhesként csalnak meg. Csak mert valaki viselős, még nem nagyobb, fontosabb ember mint mások.

Rengeteg nő erőlteti a gyereket, mertazéletrendje, megafäszom. Aztán persze lelép a pasi (jól teszi) és megy a genyózás.

A gyerek szopäs. Állandóan beteg, vagy kezelhetetlen, akaratos, szärni nem tudsz néha elmenni tőle, stb. Mi 5000!!! Frankó számlát kaptunk valami fäszságért.... Gondolatod. Így is leszopják az összes pénzünket mindenféle ürüggyel. Szóval gáz.

2019. jan. 29. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!