Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?
Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.
Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.
23/N
Hi! Pasi vagyok és a feleségem éppen babát vár!
Had meséljek arról, hogy hogyan érzem magam!
Babaprojekt kezdetekor nagyon "érdekessé" vált a szex. Nem arról szólt élvezkedjünk, hanem arról, hogy megfelelő napokon megfelelő adagot. Az elején még nem volt gáz, lazán vettük, de azután eltelt 1 év és rá voltunk már nagyon stresszelve a dologra. Nem jött össze olyan hamar, emiatt az egész átment munkába.
De sikerült.
Az elején természetesen nem csinálunk semmit, mert első baba és nehogy valami baj legyen, nődoki is pihenést ajánl, apró vérzések, amik nem jelentenek sokat, de azért várjunk. Ezek elmúltak, jöttek a fáradékonyság és rosszullét. Kezdődött az, hogy minden csak a baba körül forog. Elhanyagolás, csak a baba, ugorjak ha kell bármi is. Tudom, ez a dolgom, de néha nekem is jól esne egy dicséret, egy kellemes szó, egy gesztus. De nem gáz, férfi vagyok, lenyelem az érzelmeimet, hiszen azt várják tőlem, hogy akkor is kemény legyek, amikor a feleség minden ok nélkül kiakad és sír. A szex, ha néha bejött, akkor is arról szólt, hogy tudjuk le, mert nehogy baba megsérüljön. Hiába a sok magyarázat, hogy jó a szex, egy új kismama az ösztöneire hallgat.
Most vagyunk az ötödik hónapban, páromnak jelenleg csak a hasa létezik, minden szabad időmet az ikeában és hasonló helyen töltöm, robotolok munkában, mert sok a dolgom, hallgatom az asszonyt, hogy mi mindent kell még nekem megtennem, még a 10 dekás zacskót is nekem kell felemelnem, mert ő terhes, folyamatosan rokonok jönnek, hogy "hogy van a baba" és így tovább.
Az egyetlen hely, ahol felengedhetek az a fittnesz terem, arra az 1-2 órára. Elfeledkezhetek arról, hogy már kb 2 éve csak a baba van, senki sem törődik már velem, a feleségem rajtam éli ki a hangulatingadozását és nem tud másról csak a babáról beszélni, intimitás jóformán már nincs, szexuális vágy már jó ideje nincs, ha pici gyengeséget érzek, akkor már megkapom, hogy miért nem vagyok tökösebb, hiszen én vagyok a férfi, a család a legfontosabb, miért vagyok ilyen önző... Az életem a feje tetejére borult, természetesen erre számítottam, de mivel olyan nehezen jött össze a gyerek, már a fogantatásra is nagyon belefáradtam. És most tudom, hogy nemsokára életem legnagyobb felelőssége születik meg, amit tökéletesen akarsz csinálni, még akkor is, ha mindenért te leszel a hibás. Mert mindenért a férfi a hibás, főleg ebben az időben. De jajj neked, ha ezt meg mered jegyezni!
Nem járok félre, nem keresem más nők társaságát, de úgy érzem, hogy ha idejönne egy szép csinos lány és mondana nekem valami szépet, akkor én összetörnék.
De mivel ezt magamról tudom, hogy annyira magam alatt vagyok, hogy egy idegen nő nagyon könnyen el tudna csábítani, emiatt direkt kerülöm is őket és valahogy összeharapom a fogamat a következő 5-10-15-20 évig. Megoldom, hiszen pasi vagyok, ez a szerepem, mindenki ezt várja el tőlem.
Igazából semennyire nem tudom sajnálni ezeket a nőket,hiába játssza mindenki a sajnálkozó együttérzőt.
Elég sok nő képes olyan férfit választani apának,aki hűséges és megbízható marad. Az ember ha kapcsolatban van valakivel el tudja dönteni milyen a másik,ismeri a tulajdonságait,nincs olyan,hogy egyszer csak elhagy,de előtte meg szent életet élt. Pont,hogy ezek a nők hibásak,mert képtelenek felmérni a kapcsolatuk státuszát,a férfi tulajdonságait és olyan helyzetbe szülnek,amikor nyilvánvaló,hogy nem egy stabil kapcsolat van mögöttük.
Talán néha éppen ezért is csinálnak gyereket,hogy a férfit "megfogják",aztán jön a pofára esés és a sajnálkozás. Inkább ez a sajnálatos és nem önmagában a férfi megcsalás.
Hogy más nők képesek felelősen dönteni és vannak nők,akik meg nem és mindenért másokat hibáztatnak.
Annyira elkeserítő, mennyire egyhangúan állítjátok, hogy a nő hibaja, hogy meg van csalva, mert terhesség alatt nem lehet úgy keményen megdugni, nehogy sérüljön a baba és hogy miért nem hanyagolja a gyermekét, hogy a férjéről is gondoskodjon.
Egyszerűen tehetetlennek érzem magam, szomorú vagyok, hogy a férfiak is azt írják, érthető, hogy egy anyát megcsalnak.
Én nem hiszem, hogy mernék valaha is a férfiakban bízni
hanyagolja el a gyereket..senki sem kéri !!
Étlen szomjan kakában ordító gyerek, meg a szemellenzős mindent és mindenkit kizáró majomszeretet közt azért még vannak fokozatok. És bőven meg lehet találni a megfelelő egyensúlyt hogy a férj is boldog legyen ,ne érezze utolsó senkinek magát,és a gyerek is megkapja a szükségleteinek megfelelő gondoskodást.
#harmincnyolc
Csodákozol, hogy nincs? Honnan lenne? Harmincegyes is írta, hogy a felsége minden szeetét a gyerekre fordítja, ő meg csak mint pénztárca jelenik meg, meg küldönc.
Gyereket vállalni egy nagyon szűk rétegnek kellene, akik olyan típusok, hoy a nap fénypontja a kis Dönci hányásának színpompája meg a Bogyó és Babóca szerű egybites történetek világa. Többségnek ez kibírhatatlan.
Mi a megoldás? Vállalj olyannal gyereket aki olyan, mint te, és megelégszik a Rupert maci meg a teletábi nyújtotta szellemi színvonallal, jól bírja a többéves cölibátust, szereti az ürülék szagát hazaérkezéskor, mindenhez jó pofát vág, a napi alvásigénye 2 óra stb. Kellemes, dögunalmas nyárspolgár életetek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!