Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?
Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.
Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.
23/N
Legjobb élete azoknak a pároknak van ahol nincs gyerek. Mindenre jut idő, pénzügyi biztonság, utazás, programok és jut energia a romantikus dolgokra is. Ha idős korukban visszanéznek, sok szép emlék és élmény.
Gyereksék visszanéznek... Hopp, itt úszott el a teljes megtakarítás amikor a kis Pityuka lezúzta az iskolai kazánházat, hopp itt került olyan társaságba a középsuliban ahol 20 centis kistányért tette a fülébe, hopp itt vágja a fejünkhöz hogy milyen szemetek vagyunk, hopp itt hozza haza a lányunk az első barátját aki egy sittes romagyerek, hopp itt esik teherbe tőle minden figyelmeztetés és tanítás ellenére, hopp a kis Pityu itt szokott rá a füves cigire stb. Nagyszerű emlékek.
Én azt nem értem, hogy 23 éves "gyerekként" egyáltalán honnan veszed, hogy kritizálod a felnőtt embereket és beleszólsz a családjukba?
Azért, mert lehet téged megcsalt a pasid 23 évesen, az a saját problémád és valószínűleg a te hibád is, nem tudom ezt miért kell kiterjesztened másokra.
És sok pasinak itt igaza van, tényleg csak kötekedsz és csak 1-1 mondatot ragadsz ki a magyarázatból.
51-es jól írja,gyerek csak pénzt viszi nyüg plusz tetejébe az anyja behízik,mondhatok le az új kabrióról mert csalàdi kocsi kell.
Ezzel szemben élményeid lesznek utazgattok,étterembe jàrtok,luxus kocsi ami sportos vesztek,legjobb ruhàkat veszitek meg.
Öreg korban szintén.
52.: soha nem csaltak meg és a barátom kifejezetten gyerekpárti, nagyon szeretne gyereket, el sem tudja gyerek nélkül képzelni az életét.
Úgy "képzelek beleszólni"-ha már ilyen hangnemet ütöttél meg, hogy a mai napon legalább 3 olyan kérdést olvastam, ami kismamák megcsalásával kapcsolatos és nagyon elszomorított, hogy ez ennyire gyakori jelenség, hiszen a párom és én is szeretnék családot és gyerekeket
Azok a kérdések nem adnak teljes képet.
Akkor ne hagyd magad el kérdezõ.
Jàrj edzeni,figyelj a kajàra,hajad ne vàgasd le,legyél kívànatos,ennyi a titok.
Ha beeltunyulsz akkor csalnak meg mert van vàlaszték.
Ennyi a titok.
Gondolom, mert ebben az időszakban a férfiak semmi, de semmi figyelmet nem kapnak. A nőért mindenki odavan, meg lesi a kívánságát, közben a férfi le van tojva.
Az fel sem merül benned, hogy akit kismamaként elhagynak, az rosszul választott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!