Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.

Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.

23/N

2017. okt. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 A kérdező kommentje:
Megerősítettetek, hogy soha ne bízzak meg a férfiakban
2017. okt. 23. 14:46
 42/76 anonim ***** válasza:
34%

Megdöbbentő, hogy egyes férfiak hogy képesek így vélekedni egy kisbabáról, szinte gyűlölettel beszélnek róluk.

(Lehet azért, hogy nem kapnak puncit és már maga a gyerekvállalás is indokként merül fel bennük emiatt...?)

Akinek gyereke születik, mert ez volt a vágya, hogy szülő lehessen és életet adhasson egy embernek, aki belőle születik, annak nem jelent nyűgöt ha vele kell foglalkoznia! Sem az apának, sem az anyának!

Amikor egy gyerek megszületik, akkor ő az első és nem apuka kangörcsös farka.

Sokszor támadják a nőket, hogy milyen fertelmes anya, nem szereti a gyerekét stb., de a férfiakat is meg kéne nézni, milyen apák lesznek belőlük, akik inkább menekülnek a gyerekük elől, mintsem próbálnának apaként helytállni.

Hiába, van aki gyárilag nem alkalmas a szülői szerepre és ezen az idő sem tud feltétlenül változtatni...

2017. okt. 23. 14:48
 43/76 anonim ***** válasza:
28%
Félreértés ne essék, én sem rajongok a gyerekekért, nem is igazán tervezek sajátot, de azért amit itt leírnak egyesek már komolyan túlzás...
2017. okt. 23. 14:49
 44/76 anonim ***** válasza:
51%

Na látjátok srácok, akik még nem jutottatok el az apa fázisig! A feleség terhesség alatt olyan lesz mint a kérdező az utolsó kommentjében! Csak 2 éven keresztül megállás nélkül.

Kiforgatja a szavaitokat, eltúlozza a dolgokat és téged állít be gonosznak, aki minden probléma forrása.

A poén, hogy ez ellen nem lehet küzdeni, mert hiába hozol fel 100 értelmes érvet, úgyis te viszed el a balhét és nem az anyuka.

És a nők még csodálkoznak, hogy a pasik ilyenkor néha szeretet keresnek (mert nem egy puncit keresnek, amit megdughatnak kedves kérdező, hanem 5 perc törődést, amit már otthon az asszonytól nem kapnak meg!)

2017. okt. 23. 14:50
 45/76 A kérdező kommentje:
2017. okt. 23. 14:51
 46/76 A kérdező kommentje:
44.: egy darab olyan hozzaszólás nen volt, aki azt írta volna, nem elfogadható, hogy egy várandós nőt megcsaljanak. Ez nem szókiforgatás.
2017. okt. 23. 14:52
 47/76 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező,szerintem senkit nem érdekel,hogy te megbízol-e a férfiakban,de áruld már el nekem huszonéves létedre,hogy lehetsz egy 11 éves szintjén,mikor semmi mélyenszántó gondolat,reakció nem származott még tőled,csak a zsigeri "hogy lehetnek ilyenek a férfiak"? Például az én válaszomra se tudtál semmit reagálni,azt meg már nem is mondom,hogy érvelni..

Neked csak kellett egy kis csetepaté,hogy megint megmutathasd mindenkinek mekkora szemetek a férfiak és áldozatok a nők. Uncsi.

2017. okt. 23. 14:55
 48/76 A kérdező kommentje:
47.: nem tudom, melyik a te válaszod. Igyekeztem normálisan reagálni, de nem fogom felvenni olyanokkal a "harcot", akik szerint a nő dolga kizarólag a gyerek nevelése, de mellette legyen tökéletes szerető, feleség, szakács és minden más, hogy a férjecske, aki a gyerekkel nem akar törődni, mert neki a kakis pelust undorító kicserélni nem érezze magát hanyagolva.
2017. okt. 23. 14:59
 49/76 anonim ***** válasza:
30%

Mert megasszonyosodik a nõ,elhízik mint egy disznó,hajàt levàgatja lesz..rja hogy vonzó-e a pasinak,nem akar szexelni,nem kívànatos,szoknyàt a mackó alsó vàltja fel.

Tisztelet a kivételnek annak a 10%-nak aki nem.

Én soha nem akarok gyereket ahogy 5-ös írta hàtrànya rengeteg,lemondàsok,költsem rà a pénzt,elõnye alig.

2017. okt. 23. 15:01
 50/76 anonim ***** válasza:
37%

46: az volt a kérdésed, hogy miért történik ez.

Erre kaptál választ.

Igen, nagyon rossz dolog megcsalni megcsalni egy várandós vagy kisgyerekes nőt! Én azt tanácsolnám annak, aki ilyen helyzetbe kerül, hogy ne csaljon, hanem pár évig tartson ki, aztán költözzön szét. Vagy ha meg tudja oldani, hogy különköltözés nélkül is napi szinten segítsen a nőnek, akkor az is rendben van. De nem tudom azt sem elítélni, akinek nincs ennyi ereje, vagy úgy gondolja a gyerek miatt még nem válik pár évig és inkább titokban néha a szeretőjével, (az igazi szeretőjével!) tölt pár órát. Az, hogy a nő butaságból csinálja amit csinál, még nem mentesíti a következmények alól. Ilyenkor a gyereket sajnálom csak.

De attól még ez megtörténik. Azért meg azért amit itt leírtak többen. Meg másért is.

Ezekre a dolgokra egyébként 40 éves koruk körül az okosabb nők rájönnek maguktól is, ha előbb nem. Talán egyszer te is megérted.

2017. okt. 23. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!