Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.

Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.

23/N

2017. okt. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
34%
A nők is beleszeretnek másokba és csalnak, de majd ha megszületett a pici és lélegzethez jutnak.
2017. okt. 23. 13:32
 2/76 anonim ***** válasza:
15%
Nyugi én flegmatikus vagyok ugyhogy a bambaságom miatt képtelen lennék megcsalni hazamegyek hupp eldőlök a kanapén ennyi
2017. okt. 23. 13:33
 3/76 anonim ***** válasza:
34%
Mert a nők egyrészt megrondulnak (kettő helyett esznek) és nem kívánják a szexet ,plusz egész nap csak babóka manóka pocaklakó a téma ,amikor megszületik a gyerek ez csak hatványozódik ,a férfi meg magasról le van tojva. Nem mondom hogy ezért egyből meg kell csalni ,de igen ez nagy lapáttal rátesz a dologra.
2017. okt. 23. 13:33
 4/76 anonim ***** válasza:
0%
Az napom
2017. okt. 23. 13:34
 5/76 anonim ***** válasza:
33%

Hát alapból kell egy ilyen jellemtelen személyiség hozzá, kis mentség, hogy sok nő változik meg nagyon, ha terhes lesz és kezdődik el az a világ, ahol nincs semmi már k***a téma, csak a gyerek. Szülés után még rosszabb lesz, gyerek-gyerek-gyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerekgyerek-gyerek ezenkívül semmi, többé nem mennek kettesben semmilyen programra, szexualitás felejtős, a nyugodt alvás felejtős, normális témák felejtős, marad Bécike hányási, evési, szarási szokásai, kicsivel később hallgathatod a babatévét meg az ilyen borzalmas gyerekek kínzására szánt gügyögő "zenei előadókat" (kb. mint amilyen Charlie Sheen a Two and a half men" sorozatban) akik a szarásról meg köpésről énekelnek. Teletabi, pepamalac és a végén már kedved nem lesz hazamenni, ha pedig nő vagy kb. megőrülsz egy idő után.

Gyerekvállalás egy nagyon fura dolog, számomra értelmetlen és érthetetlen miért szánja magát bárki is erre, hátránya sok van, előnye kevés és sok a potenciális veszély.

6/76 anonim ***** válasza:
75%
Igazából ez a dolog engem is érdekel. Nem gondolom,hogy minden fiú ilyen,sőt! De elég gyakori a jelenség. Eddig nem nagyon tudtam hovatenni,és meglátásom sem nagyon van a dologról viszont remélem valakinek van valamilyen feltevése.
 7/76 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom miért van de barátnőmmel ez történt. Akkor fogadtam meg véglegesen, hogy nem szülök. Bármennyire is szeretnék majd gyereket az évek múlásával.
2017. okt. 23. 13:35
 8/76 A kérdező kommentje:
3.: ilyen hozzáállassal remélhetőleg te nem fogsz gyermeket vállalni.
2017. okt. 23. 13:35
 9/76 A kérdező kommentje:
Az az oka, hogy onnantól csak a gyerek a téma? Talán ha a férfiak is kivennék a gyermeknevelésből a részület, rájönnének, hogy azért a gyerek a téma, mert ennyi törődést igényel! Az ilyenek miért akarnak akkor gyereket?
2017. okt. 23. 13:37
 10/76 anonim ***** válasza:
51%
8-as kérdező..már van :D És nő vagyok ..szóval cumi..Csak én átlátok a rózsaszín barbie álmos női ködön és leírom a kérdésedre a választ ahogy van.Ezért jár is nekem a lepontozás nyilván.
2017. okt. 23. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!