Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?

Figyelt kérdés

Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.

Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.

23/N

2017. okt. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:
58.: 2 párkapcsolatom volt eddig, 23 éves vagyok, még a jobbik eset az, hogy elgondolkozom dolgokon, nem pedig azt hiszem, hogy már mindent tudok az életről
2017. okt. 23. 15:18
 62/76 A kérdező kommentje:
57.: ez nem eléhséges. Most volt az előbb egy olyan kérdés, amiben a nő leírta, hogy idafigyelt a kinézetére, mégis megcsalták gyermekvallalás közben
2017. okt. 23. 15:19
 63/76 anonim ***** válasza:
35%

"Igazából semennyire nem tudom sajnálni ezeket a nőket,hiába játssza mindenki a sajnálkozó együttérzőt.

Elég sok nő képes olyan férfit választani apának,aki hűséges és megbízható marad. Az ember ha kapcsolatban van valakivel el tudja dönteni milyen a másik,ismeri a tulajdonságait,nincs olyan,hogy egyszer csak elhagy,de előtte meg szent életet élt. Pont,hogy ezek a nők hibásak,mert képtelenek felmérni a kapcsolatuk státuszát,a férfi tulajdonságait és olyan helyzetbe szülnek,amikor nyilvánvaló,hogy nem egy stabil kapcsolat van mögöttük.

Talán néha éppen ezért is csinálnak gyereket,hogy a férfit "megfogják",aztán jön a pofára esés és a sajnálkozás. Inkább ez a sajnálatos és nem önmagában a férfi megcsalás.

Hogy más nők képesek felelősen dönteni és vannak nők,akik meg nem és mindenért másokat hibáztatnak."

2017. okt. 23. 15:20
 64/76 anonim ***** válasza:
79%

Bedobok egy új gumicsontot.

Van az a típusú férfi, akit a jóisten is apának teremtett. Imádja őket, ugrál a feleség körül, mutogatja a gyereke fotóit, virágot vesz ők nélkül, de még mosogatni se rest.

És van az a típusú nő, akinek ilyenkor elindul a fejében a vezérhangya, hogy neki is ilyen férj kell. Sőt, neki EZ a férj kell. És mindent bevet, hogy meg is kaparintsa.

Ilyenkor hamar kiderül, hogy az ilyen apalelkű férj sem szent. Egyszer-párszor nemet fog mondani, de sokáig nem. Ilyenkor pont az üt vissza, hogy apuka 8-12 órát van a munkahelyen, ahol a tüncike 8 órán keresztül adja a tökéletest. Főként szóban. (Én bezzeg főznék neked minden nap és utána se vagyok fáradt, és olaj szagú...de mondani könnyű. Ez egy másik sztori kezdete.) Otthon meg nem tökéletes az élet. (Egyébként hozzáteszem, hogy a feleségnek se tökéletes! Csak otthon bezárva nehezebb találkozni valakivel, akinek van hozzád két kedves szava.)

Úgyhogy nyugodtan könyveljük el, hogy csak az a férfi nem lép félre, aki a kutyának se kell, és nincs rá lehetősége. Meg az a kevés, aki valóságos szent.

A többi mind félre fog dugni!

Legfeljebb annyi a különbség, hogy direkt keres szeretőt, vagy a szerető kezd ki vele, és hogy dobbant-e a családtól, vagy titokban folytat viszonyt.

(Nem akarok gyereket, soha az életben. Pont a fenti okok miatt.)

2017. okt. 23. 15:25
 65/76 anonim ***** válasza:
67%

Kérlek indokold meg, vagy sorold az előnyöket. Én a hátrányokat meg tudom indokolni vagy fel tudom sorolni. És lehetőleg kézzelfogható előnyök legyenek, ne ilyen "mer' az szép" dolgok.

2017. okt. 23. 15:28
 66/76 anonim ***** válasza:
Lehet, itt üt vissza, amikor a nők nem a legjobbat választják, hanem a legjobbat azok közül, akik náluk kezdeményeznek.
2017. okt. 23. 15:35
 67/76 anonim ***** válasza:
72%

"Ilyenkor hamar kiderül, hogy az ilyen apalelkű férj sem szent. "

Lényegében csak annyit mondtál,hogy hiába van hűséges férfi,az se lesz mindig hűséges. Ezzel nem lehet mit kezdeni,olyan,mint ha azt mondanád van hűséges nő,de igazából ő sem hűséges.

Valójában sokkal könnyebb lenne elfogadni azt a tényt,hogy bizonyos nők képesek megfelelő kapcsolatba gyereket szülni,mások meg felelőtlenül át se gondolják kivel,milyen helyzetben vállalnak gyereket. Csak hát akkor be kéne látni,hogy a nők egy része nem éppen felelősségteljesen él és gondolkozik a világról,ami kétségkívül szembe megy a trenddel.

2017. okt. 23. 15:36
 68/76 anonim ***** válasza:
És egyébként is mi sem bizonyítja ezt jobban,hogy azok a férfiak génjei is öröklődnek szép számmal,akik nem tudnak egy nő mellet megmaradni.
2017. okt. 23. 15:39
 69/76 anonim ***** válasza:
VIII.Edgar Vinegar: ez már nagyon off itt, de ha magamat nézem, akkor lehetnék büszke több dologra is. Például a karrieremre: szeretem is a munkám és az átlagfizetés többszörösét keresem. Vannak jó tulajdonságaim, nehéz lenne felsorolni mi mindenért szerettek már nők. De legbüszkébb mégis akkor vagyok, amikor látom milyen okos dolgokat csinál a 18 éves fiam. 42F
2017. okt. 23. 15:43
 70/76 anonim ***** válasza:
51%

Nem sikerült kézzelfogható érvet felhozni.

2017. okt. 23. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!