Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi akkor szeret bele más nőbe/csalja meg, amikor a párja a gyermeküket várja?
Szerintem ez annyira elkeserítő. Kb kettővel lejjebb is van éppen most egy ilyen kérdés, ahol a férfi írja, hogy beleszeretett másba, miközben a párja a babájukat várja.
Annyira elszomorítanak az ilyenek és tehetetlen dühöt érzek, amiért nem lehet megbízni a férfiakban.
23/N
Pont ezaz, hogy nem sok férfi van aki akarja. Csak addig megy a piszkálás a felesége, az anyja, az anyósa részéről amíg bele nem megy "ezt is túléljük" felfogással. Vagy a nő "elfelejti" beszedni a fogamzásgátlót...
De a nők se értem minek akarnak gyereket, normális indokuk nincs rá, ahogy én látom az alábbi dolgok miatt "vágynak rá nagyon":
- anyjuk és az anyós piszkálódása
- "mert ez a világ rendje"
- valami fennkölt eszmeiség a családról meg a társadalomról
- segíjke, CSOK, régebben tanácsi lakás a harmadik gyerek után
- férjét magához láncolni
- tehetős férj vagyonának magához láncolása
- unalom, kihívás
- társadalmi elvárások
A baj ott kezdődik, ha a nő fejébe vette, hogy neki gyerek kell akkor ott gyerek is lesz, a férfi véleménye le van szarva.
Ha meg is beszélik és a férfi ellenzi a dolgot akkor jön az érzelmi zsarolás nevű kisded játék "te már nem is szeretsz engem" meg elmeséli mindenkinek akik a férfit fogják piszkálni, hogy "de gonosz ember!!!". De még ha utána is ellenzed lazán teherbe tud esni, fogamzásgátló elhagyása, óvszer megrongálása, szerető segítségével.
Szóval amint erőltetni kezdi a gyerek-témát onnantól vége a normális életnek. Viszonlátásra pénzügyi tartalék, nyugodt alvás, szexualitás, közös programok, romantikus esték stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!