Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért van az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy a nagyszájú, menőző, másoknak beszólogató pasikat körülrajongjátok mint egy tv sztárt, ugyanakkor a szerényebbekre meg tesztek?!

Figyelt kérdés

Ezt mostanában figyeltem meg a suliban,hogy azok a fiúk,akik nagyképűek,MINDIG előnyben részesülnek a lányoknál!Miért van ez?Lányok,ti biztonságban érzitek magatokat egy ilyen fiú mellett?!Vagy mi az oka,hogy őket jobban szeretitek?Nem féltek,hogy megcsalnak titeket,vagy kihasználnak?

Inkább lányok válaszát várom!Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2010. máj. 27. 13:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

én nem szeretem a nyugdot típusu szerény fiúkat.

a kezdeményezö általatok rosszfiúnak nevezett pasik sokkal jobban bejönnek. nem azért mert beképzelt vagy valami-csak ők valahogy értik a viccet. most érted, egy visszahúzódó típussal ez nem megy. csak áll, esetleg elvörösödik ha hozzáérsz meg nem tud megszólalni. kell a pörgés meg hogy beszéljen!! és a jó humor se utolsó.

jó tudom, lehet egy szerényebbnek is humora - csak én nem tudok napokat vagy heteket várni arra hogy valaki csak annyira megtudjon nyílni, hogy tudjon beszélni.

2010. jún. 1. 14:59
 32/38 anonim ***** válasza:

énis azokkal értek agyet akik azt mondták hogy ez hülye kérdés mivel a lányok abszolút többsége tagadja ezt...

sok lány irta hogy aki nem ien az gyáva

meg azt is hogy inkább a szeme előtt látná hogy megcsalják mint hogy a szerény fiú sunyin....

ezekről a lányokról az a véleményem hogy elvannak tévedve...sőt: szerintem ők is ugyanijen sunyik! azért mert ha számitanak arra hogy megcsalja őket a párjuk...akko minek menne bele a kapcsolatba: jó bizalom...emugy ez a kérdés tejjesen korrekt:

minden értelemsebb kérdezhetné ezt

szerintem is azért mert a lányokban bene van a rajság...és azt kedvelik jobban az ösztöneik miatt akik dominánsabbak: na ezek nem lányok hanem állatok!!! a lány nem ad enyire az ösztöneire: nem megy azonnal oda egy ien báre sukár rajpujáróhoz(mert azok:D) még ha teccik is a kihivó viselkedése: hanem először gondolkodik mert ember

eltudja különiteni az ösztöneit, az érzelmeit, és a gondolatait...

na ien lányokból kevesebb van: ja és én azokat akik ien ösztönből élők: csajoknak szoktam nevezni...vannak jó csajok: de egyikse kell nekem

F/16

2010. jún. 1. 15:57
 33/38 anonim ***** válasza:

tudod ahhoz nem kell ien "rosszfiunak" lenni hogy humorosak legyünk...meg ahhoz se kell iennek lenni hogy tudjunk beszélni: amugy a "félénkebb" társaim(akik nem félősek csak megfontoltabbak) általában a csalódástól félnek: és ebben benne van azis hogy a lány lese sz@rja őket, és azis hogy a lány egy utolsó r!banc(akit leszolitanának)

F/16

(utolsó kommentes újra)

2010. jún. 1. 16:01
 34/38 anonim ***** válasza:

ismerek egy ilyen gyereket és hát igen én sem szeretem ez ilyeneket beképelt egosita köcsögök sztem!

én nem érezném magam biztonságban egyszer "nagyon átvert"

a bnömet meg....:S

2010. jún. 1. 17:54
 35/38 anonim ***** válasza:
mer ezek nem lányok hanem ribancok észre kell venni a különbséget
2010. jún. 3. 21:37
 36/38 anonim válasza:
Akkor legyél te is határozott :)
2010. jún. 12. 14:12
 37/38 anonim ***** válasza:

ízlések és pofonok.Én személy szerint nem igen birom a nagyképű állatokat.

xxx

2010. jún. 12. 16:27
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, és már nem mai iskolás vagyok :)Egy olyan példát tudok leírni nektek , hogy most volt a 10 éves érettségi osztálytalálkozónk, az a srác osztálytársunk aki mnőző beszólogató nagypofájú volt végig a suliban egy senki lett , olyan értelemben, hogy eltelt 10év és egyedül jött az osztálytalálkozóra, míg mi férjünket gyerekeinket vittük, ő egyedül jött , már elvált , semmit nem ért el az életben, az apjánál dolgozik vmit és ennyi ! Szóval annyit akarok mondani, hogy ezek a nagyképű beszólogató emberek ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet, mert másuk nincs ! Remélem értitek !Idővel kiismerik őket a lányok és a lányoknak később már egy igazi társ kell aki mindig mellettük van és nem csak a nagy szájával tudja felhívni magára a figyelmet !

28/L

2010. jún. 23. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!