Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy a nagyszájú, menőző, másoknak beszólogató pasikat körülrajongjátok mint egy tv sztárt, ugyanakkor a szerényebbekre meg tesztek?!
Ezt mostanában figyeltem meg a suliban,hogy azok a fiúk,akik nagyképűek,MINDIG előnyben részesülnek a lányoknál!Miért van ez?Lányok,ti biztonságban érzitek magatokat egy ilyen fiú mellett?!Vagy mi az oka,hogy őket jobban szeretitek?Nem féltek,hogy megcsalnak titeket,vagy kihasználnak?
Inkább lányok válaszát várom!Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
09:29
nem vagyok teljesen esélytelen, de a pofahercegek lényegesen nagyobb előnnyel indulnak
Hagyjuk már ezt az evolúciós magyarázatot, hogy sikeres hím kell. Akkor szülj neki minél több gyereket...
Nem attól vagyunk emberek, hogy kétlábon járunk és beszélünk, hanem attól, hogy az érzéseinken, intelligenciánkon keresztül felül tudunk emelkedni az ösztöneinken.
Amúgy én is szerényebb vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nem mernék járni valakivel, meg mindentől összecsinálom magam. Van egy ilyen mondás, hogy az okos ember azt is tagadja amilye van, a buta pedgi arra is büszke amilye nincs. ;)
F/19
hát én nem tagadom...nekem a rámenösebbek jönnek be..
talán azért mert tuom hogy ök tapasztaltabbak,minden téren...
Prüntyöke
Tudod, mi nm nm szeretjük a szerényebbeket, de vannak olyan típusú lányok, akiknek'szükségük van rá' h vezessék, és nm azopk a kezdeményezős fajták. Mi, ha szerelmesek vagyunk egy fiúba, akk várunk rá, és nm megyünk oda hozzá, h héé figyi, járunk?:D
Szerintem a pasik dolga, h udvaroljanak, ez mindig is így vt:D
És, hát azt nm tudom, h ki rajongja körül az ieneket, akik menőznek, néha belőlük is túl sok.. Vannak, akik nm titkolják, h bejön neki a pasi, de töbségünk ink magának megtartja ezeket az érzéseit, mert ők csak teccenek neki, viszont, lehet h épp egy olyan fiúba szerelmesek, mint te. És arra várnak, h mikor nősz fel ahhoz, h oda merj menni hozzá. Tudom, te nm vagy egy véleményen velem, de nagyon sok mindenkivel így van. Több bnőm is folyton panaszkdik, h szerelmesek egy tök cuki fiúba, délutánonként találkoznak csoportosan, mindenki észrevette h mindketten teccenek egymásnak, de a fiú bocsi, de nyámnyila, és nem megy oda, a csaj meg már szerelmes két éve a pasiba..:/ Még jó, h nálam nincs így, senkinek sem kívánnék iet:DxDxD nekem hála istennek sikerült kifognom egy középúton járó pasit:D cuki, ha olyanról van szó kiáll magáért és értem, de ugyanakkor nm menőző, hímringyó..:D szeintem te is találd meg az arany középutat, célozgass a lánynak, aki tetszik, és ő is viszonozni fogja.. erre mi mindig azt modnjuk, h ő megtette az első lépést, miénk a második..:D de utáljuk ha miénk az első, a második lépés, és a pasié csak a harmadik.. szval sok szerencsét, remélem segtettem:D:D
vannak olyan csajok akik aszt hiszik ha ijen pasival vannak akkor ok is menok lesznek,de butasag. Szerintem sokal jobb egy olyan pasi aki normalis,nem nagykepu,nem pofazik,stb; az ojanban jobban meglehet bizni,es altalaba olyan csajok jonnek ossze az ijenekkel akik ugyanilyenek,vagyis buszkek,nagykepuek stb.
17/L
Bocsi a kifelyezesert es a megfogalmazasert...
Ez az erősebb kutyás példa meg megint ösztönlényeknek való.
lásd: 05-29 11:48
Meg attól még, hogy valaki nem egy nagypofájú "menő"gyerek, még nem biztos, hogy nyápic meg nem mer kezdeményezni.
Hát ez barominagy hülyeség...az 1 dolog h a te sulidba ez megy, de nem mindenhol ilyenek!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!