Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy a nagyszájú, menőző, másoknak beszólogató pasikat körülrajongjátok mint egy tv sztárt, ugyanakkor a szerényebbekre meg tesztek?!
Ezt mostanában figyeltem meg a suliban,hogy azok a fiúk,akik nagyképűek,MINDIG előnyben részesülnek a lányoknál!Miért van ez?Lányok,ti biztonságban érzitek magatokat egy ilyen fiú mellett?!Vagy mi az oka,hogy őket jobban szeretitek?Nem féltek,hogy megcsalnak titeket,vagy kihasználnak?
Inkább lányok válaszát várom!Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
mert egy nyámnyila sok helyzetet nem tud úgy kezelni, mint egy férfi. mert egy félénk fiú nem akar kezdeményezni, csak bájosan tekintbet rám, hogy mikor szólítom le. nem szeretem a nagyképű embereket, de inkább egy nagyképű, aki határozott, mint egy szerény, aki elbújik...
igenis a határozott fiúkat szeretem és nem hiszem hogy ezt szégyellnem kéne... inkább te próbálj meg egy kis önbizalmat szippantani magadba!
helyeség volt kiírni a kérdést, mert minden csaj le fogja tagadni, és te leszel a köcsög hogy általánosítasz. Pedig a csajok 80%ánál így van. Ez egy ősidőkből fentmaradt ösztön, akkor ugyanis a nők mindig a leg dominánsabb férfit keresték. Ma ez a nagyképűséggel egyenlő. Bár igaz, hogy előnyben vannak ezek, de nem CSAK ezek kellenek a legtöbb csajnak, ezt ne feledd! Mindenkinél van esélyed ha teszel érte!
16F
Szerintem a lányok ált a helyes pasikra menek, hiába nagyképü egy fiu ha csunya nem fognak rá ugyse hajtani a fiuk.. Én jobban szeretem a szerényebb fiukat,mert azokban valahogy jobban megbizok:D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!