Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy a nagyszájú, menőző, másoknak beszólogató pasikat körülrajongjátok mint egy tv sztárt, ugyanakkor a szerényebbekre meg tesztek?!
Ezt mostanában figyeltem meg a suliban,hogy azok a fiúk,akik nagyképűek,MINDIG előnyben részesülnek a lányoknál!Miért van ez?Lányok,ti biztonságban érzitek magatokat egy ilyen fiú mellett?!Vagy mi az oka,hogy őket jobban szeretitek?Nem féltek,hogy megcsalnak titeket,vagy kihasználnak?
Inkább lányok válaszát várom!Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
*nem fognak rá hajtani a lányok
elégé elirtam o_O XD
a bújós, szégyenlős srácok nem mindig a jó fiúk, legtöbbször sunyik
amíg a nagyképű, bunkón előtted szed fel egy csajt és csal meg
addig a sunyi évekig csalhat, úgy hogy nem veszed észre
alamuszi nyuszi nagyot ugrik
Szerintem ez valami ösztön szerű lehet. Az "életképes" túléli, a gyenge elbukik. A nők mellé társ kell, aki védelmezi őket, akik erősek, akikre lehet számítani bármilyen helyzetben. Evolúciós hatás, hogy tudat alatt azokat a tulajdonságokat keressük a férfiakban, akik mellet biztonságban vagyunk. Nyilván úgy érezzük, hogy egy határozott (nem nagyképű) férfi mellett jobb nekünk, mert kiáll az igazáért, meg a párja igazáért.
Ez hasonló dolog, mint amikor a férfi a szép, jó alakú, szép bőrű, ápolt kinézetű nőt részesíti előnyben, mert feltételezi, hogy ha feszes a bőre, meg jó az alakja, akkor valószínűleg foglalkozik magával, netán sportol, tehát kitartó, bírja a terhelést; normálisan étkezik...stb...
Tehát a kinézetből és a belső tulajdonságokból mélyebb következtetéseket lehet levonni, és azokhoz vonzódunk jobban, akik mellett nagyobb biztonságban érezzük magunkat.
szerintem
21L
Nekem jó pár csaj jött már azzal hogy csak a barátom akar lenni mert olyan jófiús vagyok.
A jófiúk általában azzal azonosítják magukat, hogy ők a rendesek, miközben a rosszfiúk csak kihasználják a csajokat. Azt mondanámm hogy a csajoknak nem az kell hogy valaki rosszfiú legyen, csak határozott fellépés, kisugárzás. Nem kell igazán rossznak lenned ahhoz hogy magabiztos, vagy laza legyél. Szerintem ezekkel bárki nyerő lehet a csajoknál, akkor is ha igazából kenyérre lehet kenni az illetőt, olyan kedves.
Nem fogod elhinni, de én inkább az utóbbi csoporthoz sorolom magam egyelőre, mert erősen igyekszem megváltozni és kezdeményezőbb lenni, csak simán átláttam ezt a dolgot, amire a félénk srácok többsége nem képes, és aki náluk kezdeményezőbb az a "rosszfiú" nekik, ők maguk pedig a "jófiúk".
Egy szóval, azért mert te félénk vagy, nem mersz a csajoknál kezdeményezni, nem vagy határozott, nem azt jelenti, hogy te vagy a jófiú, csak azt, hogy ezeken sürgősen változtatnod kell, ha labdába akarsz rúgni a "rosszfiúk" mellett.
F/16
Szerintem ez nem teljesen jó megfogalmazás, hogy „jó fiú” és „rossz” fiú.
Vannak azok akiknek van kisugárzásuk, kiállásuk, kezdeményeznek, közvetlenebbek. Ezeket az embereket általában (pl.: egy osztályban) sok ember veszi körül, legyen akár ez az ember nő vagy férfi. Ez nem rajongás, simán csak egy központi személyiség.
És van a másik véglet, aki csöndesebb, visszahúzódóbb, merevebb, nem kezdeményező, félénk emberek. Ők egy osztályban azok az emberek akik vannak. Ők nem meghatározó személyiségek, így nincs is annyi kapcsolata.
A nők meg a mentalitásuknak megfelelő pasit választanak maguknak. A másik meg az, hogy ne egy nő kezdeményezzen, hanem egy pasi, és ha a pasi nem mer… az gáz.
És ezek egyáltalán nem függnek össze a megcsalással és a kihasználással.
G.
L/18
a szerényebbek esélyt se adnak arra, hogy megtudjuk a választ. mert nem jönnek oda, hanem várják, hogy a lány kezdeményezzen. kösz inkább nem :D
azt meg pláne kihagynám, hogy egy szerény fiúcskát oltalmazzak, hogy "ááá dehogy vagy szerencsétlen!"
mert ez szokott lenni.
21:14
a szerény és a pancser között is van különbség. Szerény vagyok pl én, nem szeretem a feltűnést, nem szeretek a középpontban lenni, nem akarok keménynek tűnni. Viszont ha akarok valamit, azt megszerzem, és ha belém köt valaki, akkor lerendezem, ha a barátnőmbe, akkor meg pláne. Nem csak a két véglet létezik, miszerint vannak lúzerek és pofazacsik. Van harmadik, negyedik, ötödik, és háromszázadik véglet is.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!