Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán ismeretlenül beszólogató férfiak mégis mire számítanak? Miért csinálják ezt?
Azzal nincs problémám, ha valaki diszkréten megnéz, felfigyel rám, az valahol még jól is esik. De az olyan jellegű megnyilvánulásokat, amiken csak pislogok, nem tudom hova tenni. Életemben először (és utoljára, valószínűleg) látom azokat a pasikat, akik elmennek mellettem az utcán, és gyakran tényleg minősíthetetlen dolgokat mondanak nekem. Pedig nem is mondhatom, hogy kihívó lennék, ma is üzleti ebédre mentem, minden voltam, csak éppen kihívó nem. Nem kell foglalkozni velük, nem is foglalkozom, nézek előre és elmegyek utána, de a "úgy betömném a lyukad", az "igazán leszophatnád a fa...om", és társai megnyilvánulások valahogy kényelmetlen érzést keltenek.
Nem bántódok meg rajta, nem azért, de érdekel, azok a pasik, akik ilyeneket szólogatnak be, láthatóan erre nem vevő nőknek, mégis, mit gondolnak? Mire jó ez? Miért csinálják? Menő a haverok előtt, vagy mi?
A lehetséges indítékaik érdekelnek elsősorban, mert akárhogy is nézem, nem tudok rájönni, hogy mi értelme lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!