Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis hogy gondolja sok férfi ezen az oldalon?
Komolyan már a harmincadik illető csinálja azt, hogy nem is válaszol, amint kiderül, hogy nem fogok neki tök ismeretlenül fehérneműs meg fürdőruhás meg anyámkínnya képet küldeni úgy, hogy azt se tudom, ki az illető. Ez nekem mégis miért lenne jó? Egyszerűen nevetséges...
Mindegy, így legalább jól szűrhetőek azok, akiket élőben is nagyívben elkerülök.
Nekem jó, de annyira dühítő...
2.: nem tudom, hogy találnak meg folyton az ilyenek, pedig nem olyan idióta hozzászólásokat írok, amik alapján azt gondolhatják, hogy kapható vagyok ilyenre. Talán amiatt kérnek ilyesmit, mert leírom, hogy duci vagyok. De könyörgöm, ettől nem lehet várni egy kicsit a képkéréssel? Ráadásul élőben sem meztelenül ismerkedik az ember.
Igen, az utolsó mondat a lényeg a te szempontodból. Amúgy meg mivel van, aki küld, próbálkoznak mindenkinél, ez érdekli őket.
2: Napi 10-15, és még a neved sincs kint? :O Vagy ez nem 10-15 embert jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!