Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis a nők később mit várnak a férfiaktól azok után, ahogy kikosarazták őket rengetegszer?
Sok lány, nő el sem képzeli, mennyi visszautasítást kap egy fiú, férfi az élete folyamán, és mennyire gerinctelen módon oldja meg ezt a legtöbb lány, nő.
És persze hogy az olyanokkal is, akik nem igazán érdemelnék meg.
És ezek után ha lepaktálnak valaki mellett, családot akarván alapítani, azt várják, hogy majd szépen körülrajongja őket továbbra is a férfi.
Aztán meg mennek a hisztiző kérdések a férjekről a családi kapcsolatok kérdéskörbe, hogy :"a ti féjetek is oan disznyó, mint az enyim?"
Engem már sokszor utasítottak el férfiak, szóval én el tudom képzelni. :D Ebben azért én is hibás vagyok/voltam, nem vagyok épp nőies (leginkább viselkedésben nem). Valamennyit már javítottam ezen.
De ne általánosíts, légyszi. Nem vagyunk mind felszínes, kétszínű szemétládák. :D Én egy olyan párkapcsolatot szeretnék, ahol kölcsönösen rajongunk egymásért. ^^
Ha lenne férjem, és bajom lenne vele, akkor vele játszanám le, nem picsognék másoknak. Szóval ne ítélj el minket kollektíven, én pl. nagyon kedvellek Titeket annak ellenére, hogy van egy pár paraszt fajankó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!