Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán ismeretlenül beszólogató férfiak mégis mire számítanak? Miért csinálják ezt?
Azzal nincs problémám, ha valaki diszkréten megnéz, felfigyel rám, az valahol még jól is esik. De az olyan jellegű megnyilvánulásokat, amiken csak pislogok, nem tudom hova tenni. Életemben először (és utoljára, valószínűleg) látom azokat a pasikat, akik elmennek mellettem az utcán, és gyakran tényleg minősíthetetlen dolgokat mondanak nekem. Pedig nem is mondhatom, hogy kihívó lennék, ma is üzleti ebédre mentem, minden voltam, csak éppen kihívó nem. Nem kell foglalkozni velük, nem is foglalkozom, nézek előre és elmegyek utána, de a "úgy betömném a lyukad", az "igazán leszophatnád a fa...om", és társai megnyilvánulások valahogy kényelmetlen érzést keltenek.
Nem bántódok meg rajta, nem azért, de érdekel, azok a pasik, akik ilyeneket szólogatnak be, láthatóan erre nem vevő nőknek, mégis, mit gondolnak? Mire jó ez? Miért csinálják? Menő a haverok előtt, vagy mi?
A lehetséges indítékaik érdekelnek elsősorban, mert akárhogy is nézem, nem tudok rájönni, hogy mi értelme lehet.
Ez a sz*rszopogato gyerek ,mindenhol ott van?
Belekotsz, meg az elo faba is te szerencsetlen, eskuszom k*rv idegesito vagy.
A Szex & New York-ban volt egy erről szóló rész.
Az egyik szereplőnek (Miranda) már egy jó ideje nem volt pasija. Egy munkásbrigádból mindig beszólógattak neki és ezt egyszer megunva ráharapott a csalira, de olyan savazva, hogy a pasi fülét-farkát (főleg utóbbit) behúzva visszakozott a nejére hivatkozva :))))
Ja, meg azt bírom még, amikor messziről rádudálnak/fütyülnek egy nőre. Hát könyörgöm, mennyire kell ahhoz kiéhezettnek lenni, hogy 500 méterről jelezze? És ha egy bányarém a csaj? Vagy ha nem is csaj? :)
Melyik helyzetet?
Igen, azon nagyon tudok mulatni, amikor 1km-ről rádudálnak egy szoknyás egyénre, aztán közelebb érve kiderül, hogy ő csak a helyi bolond, aki férfi létére női ruhát hord és sminkeli magát :)
Sajnos bolond is, nem csak szimplán transzvesztita.
Ha rám dudálnak, azt nem szeretem, nem is értem miért így jött le neked...
Szerintem nem kell ordenáré módon visszaszólni, a 9. válaszoló megmondta a tutit, olyan jót nevettem, köszönöm!
Szerintem azért vannak a beszólogatások, főleg, ha ketten-hárman mennek egymás mellett, mert ilyenkor van egy vezér, ő beszól a haverok előtt, és lám, a haverok felnéznek rá, hogy meg merte tenni, hogy egy csinos nőnek beszól. Szerintem ez az értelme az utcai beszólásnak.
Én is kapok időnként ilyeneket, tovább mentem, de egyszer tényleg szólok vmi olyat, mint amit a 9. hozzászóló javasolt.
Én simán kinézem egy-két emberkéből, hogy tényleg elővenné, ha beszólnék neki hasonlót... Amikor egy csapat kanroma beszól egy olyat, hogy igazán kényeztethetném már orálisan, valahogy nem merném megkockáztatni, hogy elővetessem vele.
Én kicsit félnék visszaszólni, ha elég részegek/bedrogozottak/hülyék, akkor simán megteszik, és akár tovább is mennek, ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!