Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak arra kellek neki vagy mégis mit kéne tennem?
Van egy pasi akivel már több, mint fél éve szemezgetünk, feltűnt már a kölcsönös szimpátia, de köszönésen kívül nem is beszéltünk egymással. Pár napja viszont feljött hozzánk és engem keresett, de nem voltam itthon és elkérte anyumtól a számomat és másnap felhívott. Találkoztunk is, jó volt minden, viszont van egy kis bökkenő...ő válófélben van és megmondta, hogy ő nem akar nyílt kapcsolatot, csak és kizárólag titokban kapcsolatot, ami nem csak a szexről szól.. ő ezt állította! Az nap még találkoztunk késő délután még egyszer, komolyan elbeszélgettünk és olyanokat mondott, hogy csak néztem. Például, hogyha nem lenne válófélben akkor ő járna velem és hogy hamar megtudna engem szeretni, mert nagyon aranyos, kedves vagyok!Ahogy én láttam ezt a helyzetet, nem hazudott szerintem..mélyen a szemembe nézett és éreztem az őszinteségét. Hogy őszinte legyek én már teljesen belezúgtam, lehetne azt mondani, hogy szerelem első látásra, és most még találkoztunk is szóval csak ő jár a fejembe!
Tegnap viszont találkoztam ismerősömmel és ő azt mondta, hogy a pasit látta egy csajjal..mondtam, hogy biztos az volt a neje, erre ő, hogy nem az volt, mert azt ismeri, hanem valami alkalmi kapcsolata van a csajjal elvileg! Nem tudom ,hogy elhiggyem-e, mivel minden nap szoktuk látni egymást a pasival többször is, egy utcával lakik feljebb és én eddig még egyszer nem láttam a csajjal, de ahogy megtudta ismerősöm, hogy mi a helyzet kettönk közt egyből már csajokkal látja..ez kicsit furcsa nekem, főleg, hogy nagyon ellenzi ezt az egészet!
Amikor találkoztam a pasival volt csók és ő többet akart volna!
A pasi azt mondta, hogy majd hétvége felé keresni fog.. vártam, hogy hívjon tegnap, de nem hívott!
35/F és 20/L
Szerintetek csak arra kellenék neki?
igen, csak arra kellesz
valószínűleg minden lánynak ezt mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!