Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom volt barátnője ezerszer szebb, népszerűbb nálam?
Ne foglalkozz vele.
A barátod jóformán csak szexelt vele, most veled van, téged szeret.
Ráadásul az hogy az ex szebb, nem minden. Ha mindenki csak külső alapján választana egyre szebbeket, akkor nem lennének tartós kapcsolatok.
Az meg nem tudom, miért zavar, hogy odamennek hozzá a fiúk. Neked van barátod, foglalkozz vele, és ne a nyálcsorgató munkahelyi hapsikkal.
21/L
én is elég önbizalomhiányos vagyok, de sose érdekelt az, hogy más férfiaknak kellenék-e. minden energiámmal (már amennyit erre a dologra szántam) arra koncentráltam, hogy a barátomnak szép legye, neki legyek csinos, ő gondoljon nagyon jónak. szerintem neked is inkább a kapcsolatoddal kéne foglalkoznod, ahelyett hogy ilyen hülyeségeken gondolkozol.
nekem pl sokkal többet számít az, amikor a barátom dicsér és esik ki a szeme ha meglát 6 év után, mint teljesen idegen férfiak, akik ki tudja milyen indíttatásból jönnek oda hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!