Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom volt barátnője ezerszer szebb, népszerűbb nálam?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok csúnya, szó se róla, de szerintem elég szembetűnő a különbség. Pl. ő fotóztatja mindig magát. A barátommal másfél éve vagyok együtt, most kezdett zavarni a dolog. A lánnyal tök véletlenül egy munkahelyre osztottak be, és úgy néz rám mint valami véres rongyra, ez is eléggé fáj. Ők kb. egy hónapot jártak, állítólagosan a lány felelőtlensége miatt lett vége, és kb. csak a szexre épült a kapcsolatuk. Hogy érezzem magam ugyanolyan jónak, mikor hozzá odamennel a fiúk simán? (Elég harsány, mellkidobós fajta). Hozzám is szoktak jönni, de én eléggé félénk vagyok és a barátom mellett nem ismerkedek.
2017. szept. 4. 19:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
He? Minek jelölgessenek, ha barátod van akit ELVILEG szeretsz. Pláne, ha esetleg ki is van írva, hogy kapcsolatban élsz. Én inkább örülök, ha nem nyomul senki.
2017. szept. 4. 19:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, még sose raktam ki semmimet. Nincs önbizalmam, valószínű ettől sem lenne.
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés alapján, tényleg az vagy.
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha az önbizalmad van meginogva, azt ne az exre vetítsd ki. Van, amin azért akarsz változtatni, mert jelenleg nem érzed jól magad? Akkor tedd! Vagy csak a mások véleményét akarod átformálni magadról? Ebben az esetben inkább leszarom tablettát vegyél be.

Ha vadabb, merészebb akarsz lenni, de az utcán hülyén éreznéd magad pl csöcskidobva, akkor vegyél a hálószobába merész darabokat. Nagyon sok szexi ruha van, nem csak közönséges stílusban.

2017. szept. 4. 19:34
 15/25 A kérdező kommentje:
Ne úgy értsétek hogy szeretnék a barátom mellett ismerkedni... csak pl a csajnak is van palija, mégis odamennek hozzá. Maga az érzés hogy valakinek tetszem. :) Vagy valami kedvesség, pl kienged az ajtón... múltkor rámvágta pl egy srác :/
2017. szept. 4. 19:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nem érezteti eléggé, hogy csinos vagy?
2017. szept. 4. 19:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor ezt inkább vele kéne még beszélni, nem pedig az exre irigykedni
2017. szept. 4. 19:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Mostanában elég ritkán talizunk, mert mindenki elfoglalt volt. Meg ahogy a volt nője bánik velem... gondolom emiatt :(
2017. szept. 4. 19:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye, értem részben, hogy mi a problémád. Nincs önbizalmad és attól félsz, hogy a barátodon kívül egyetlen férfinak sem kellenél és neki is csak azért mert épp nincs jobb.

Ezeket a dolgokat magadban kell tisztázni. Bizonyára messziről látszik rajtad az önbizalomhiány és épp ezért a fiúk nem fognak csak azért odamenni hozzád, hogy megkapják a szokásos "van barátom, nem ismerkedek" lekoptatást csupán, hogy jobban érezd magad. Ám, ha ez vigasztal, biztosan jó sok srác akar megdugni vagy vannak rólad perverz gondolataik csak te nem tudsz róla.

2017. szept. 4. 19:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jól összefoglaltad a gondolataimat.:) Köszönöm a válaszod.
2017. szept. 4. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!