Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom volt barátnője ezerszer szebb, népszerűbb nálam?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok csúnya, szó se róla, de szerintem elég szembetűnő a különbség. Pl. ő fotóztatja mindig magát. A barátommal másfél éve vagyok együtt, most kezdett zavarni a dolog. A lánnyal tök véletlenül egy munkahelyre osztottak be, és úgy néz rám mint valami véres rongyra, ez is eléggé fáj. Ők kb. egy hónapot jártak, állítólagosan a lány felelőtlensége miatt lett vége, és kb. csak a szexre épült a kapcsolatuk. Hogy érezzem magam ugyanolyan jónak, mikor hozzá odamennel a fiúk simán? (Elég harsány, mellkidobós fajta). Hozzám is szoktak jönni, de én eléggé félénk vagyok és a barátom mellett nem ismerkedek.
2017. szept. 4. 19:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen az amikor a csajok a semmiből generálnak problémát ami kihat a kapcsolatukra. Jártak egy hónapot és ennyi. Ha jobb nőnek tartod magadnál azon úgysem fogunk tudni változni.

Nem értem, hogy konkrétan mi a problémád. Az, hogy hozzád nem megy annyi pasi nyálcsorgatva?

2017. szept. 4. 19:23
 2/25 anonim ***** válasza:
Akkor mit szóljak én? Hozzám egyáltalán nem jönnek fiúk, és nem is fotóz senki.
2017. szept. 4. 19:25
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Mit kéne csinálnod? Dobd ki a melled te is, ezek szerint szerinted az a jobb, aki jobban kipakol.
2017. szept. 4. 19:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék kicsit "vadabb", merészebb lenni pl öltözködésben de nem megy. Plusz azt érzem, a barátom lejjebb adta..
2017. szept. 4. 19:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Na igen a felesleges probléma generálás.

Volt köztük valami egyáltalán nem komoly, mert a barátod rá jött, hogy pont nem ilyen lány kell neki, hanem te..

6/25 A kérdező kommentje:
Nem, csak jól esne néha-néha egy bók, vagy pl. ha bejelölne valaki.
 7/25 A kérdező kommentje:
Tudom, lelkileg mindent megadok neki, meg szexuálisan is, ezzel nincs baj. Csak nem tudom, az önbizalmam van kicsit meginogva:)
2017. szept. 4. 19:28
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

De minek jelölgessenek, ha úgysem ismerkedsz a barátod mellett?! áhhh. Jobb lenne, ha te is többre tartanád a férfiakat mint agyatlan lájkgenerálókat.

Nem az a feladatunk, hogy értelmetlenül nyomuljunk csak azért, hogy jobban érezd magad. Ha ribi akarsz lenni akkor csinálj úgy, ismerkedj, flörtölj, szexelj másokkal a barátod mellett. Ha pedig nem akarsz ilyen lenni akkor légy boldog a barátod mellett. Egy valami biztos, döntsd már el mi a bajod és mit akarsz.

2017. szept. 4. 19:31
 9/25 anonim ***** válasza:
8%
És attól lesz rendben az önbizalmad ha mindenki a melleidet és a fenekedet nézi és odajön a sok tahó csorgatni a nyálát? Mert akkor van baj...
2017. szept. 4. 19:32
 10/25 A kérdező kommentje:
Igazad van, tök hülye vagyok.
2017. szept. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!