Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért fogalalkozik velem, mikor az exe sokkal szebb nálam?
Ezt úgy mondod, mintha egy ember össz értéke a kinézete lenne. Nem vagy kicsit felszínes és ezt a nézeted próbálod még a srácra is rá ragasztani?
Jó persze, persze vannak kirívó különbségek, amik tényleg furcsák lehetnek, de itt nincs ilyenről szó.
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Nem értem miért én kellek a pasinak, miért nem valami mérföldekkel szebb, csinosabb lány...?
Nekem annyit válaszolt, hogy megfogtam azzal amilyen vagyok, tetszik neki, hogy csillog a szemem, ha meglátom.
Én ezt nem tartom kielégítő válasznak, de mást úgysem fog válaszolni, pedig nem egyszer megkérdeztem.
Küldj képet, így nehéz átérezni :D
Tök relatív, hogy kinek mi a szép.
Meg ha a te személyiséged annyira vonzó számára, mégis mit számítana, hogy hogy nézett ki az ex, esetleg, hogy jobban nálad?
Az jogos, hogy valamennyire számít a külső, de azért nem ilyen mértékben, mint ahogy leírtad.
Lehet, hogy veled sokkal jobban érzi magát. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!