Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem miért fogalalkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért fogalalkozik velem, mikor az exe sokkal szebb nálam?

Figyelt kérdés
Ő is az a típusú srác aki hát szinte minden korabeli csajnak bejön. Az exe gyönyörű volt. Nem mondom, hogy sokkal szebb nálam, de egészen más. Nem értem, hogyan tetszhetek én neki egy olyan lány után? Vagy az ember ha megtalálja a rokonszenvet a másikban (pl ő bennem) akkor nem lát reálisan? Vagy lehet az is, hogy neki vagyok olyan szép mint az exe? Volt hasonlóban részetek, hogy nem értettétek, hogy valaki aki olyan helyes vagy szép miért veletek foglalkozik?
2017. aug. 13. 14:52
 1/5 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%

Ezt úgy mondod, mintha egy ember össz értéke a kinézete lenne. Nem vagy kicsit felszínes és ezt a nézeted próbálod még a srácra is rá ragasztani?

Jó persze, persze vannak kirívó különbségek, amik tényleg furcsák lehetnek, de itt nincs ilyenről szó.

2017. aug. 13. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyet árulj el nekem vérem. Miért nem beszéled ezt meg vele? Biztosan mondta már, hogy miért szeretett beléd. A külső nem minden. Belső is meg tudja szépíteni.
2017. aug. 13. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok.

Nem értem miért én kellek a pasinak, miért nem valami mérföldekkel szebb, csinosabb lány...?

Nekem annyit válaszolt, hogy megfogtam azzal amilyen vagyok, tetszik neki, hogy csillog a szemem, ha meglátom.

Én ezt nem tartom kielégítő válasznak, de mást úgysem fog válaszolni, pedig nem egyszer megkérdeztem.

2017. aug. 13. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Küldj képet, így nehéz átérezni :D

Tök relatív, hogy kinek mi a szép.

Meg ha a te személyiséged annyira vonzó számára, mégis mit számítana, hogy hogy nézett ki az ex, esetleg, hogy jobban nálad?

2017. aug. 13. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Az jogos, hogy valamennyire számít a külső, de azért nem ilyen mértékben, mint ahogy leírtad.

Lehet, hogy veled sokkal jobban érzi magát. :)

21/L

2017. aug. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!